Sorozat készülhet a Gears of Warból és a Fable-ből is

A Microsoft hamarosan indítja Xboxra készült műsorait. A Halo-film az ünnepi szezonban jön, de később lehet Gears-, Fable- és Age of Empires-sorozat is...

Sorozat készülhet a Gears of Warból és a Fable-ből is

Egy ideje már viszonylagos rendszerességgel hírezünk arról, milyen "tévé"sorozatokat készít majd a Microsoft az Xbox Originals keretein belül. Most azonban végre tudjuk az időbeosztást is, így egyértelművé vált, hogy mikor melyik alkotást kell várnunk. Nézzük.

Elsőként a Bonnaroo zenei fesztivált közvetíti majd élőben a Microsoft júniusban, mindenféle interaktív elemmel és Skype-interjúkkal. Ezt követi szintén júniustól indulva az Every Street United, egy kilencrészes sorozat, mely tehetséges utcai focicsapatokról szól majd. Az ismeretlen sztárok végül egy 4v4 döntőben csapnak majd össze Rio de Janeiróban. Az epizódokat Xbox One-on, Xbox 360-on, Windows 8-on és Windows Phone 8-on lehet majd megtekinteni.

Ezután érkezik a Signal to Noise dokumentumsorozat első része, mely rögtön a hétvégén kiásott ET-játékról szóló epizóddal indít majd. A többi rész akörül forog majd, hogy a modern technológia miként változtatta meg interakcióinkat a világgal. Az epizódokat kizárólag Xbox One-on és Xbox 360-on lehet majd nézni.

Ezt követően az ünnepi szezonra időzítve jön ki egy Halo-film, melyet Ridley Scott stúdiója, a Scott Free Productions készít, és a Battlestar Galacticán, valamint a Hősökön is dolgozó Sergio Mimica-Gezzan rendez. Steven Spielberg stúdiója, az Amblin Entertainment által készített Halo-sorozat megjelenéséről egyelőre nincs pontosabb dátum, de a filmet követően jelenik majd meg valamikor.

Végül az utolsó biztos pont a felhozatalban a Humans, mely Xbox-platformokra és a brit Channel 4 tévécsatornára érkezik valamikor 2015-ben. Ahogy már írtuk, a Humans leginkább emberekről, és a nekik segítő robot szolgálókról szól, akik egyre emberibbé válnak. A szereplőválogatás májusban kezdődik, a forgatás pedig nyáron.

Ezeken kívül azonban számos koncepción tevékenykednek különböző készítők az Xbox Originals keretein belül, melyekből később pilot készülhet. Az egyik a népszerű asztali szerepjáték, a Deadlands adaptációja lenne, ahol a nyugati világ alternatív történelmében élőhalott cowboyok, őrült tudósok és varázslók hozzák az izgalmakat. A Microsoft által említett másik koncepció Warren Ellis New York Times bestseller könyvén, a Gun Machine-on alapulna, ami egy kőkemény detektív-thriller. Végül pedig megemlítették még a Chuck Dixon és Jorge Zaffino képregénye, a Winterworld alapján készülő anyagot is, melyen egyébként Rick Jacobs és Dave Alpert, a The Walking Dead producerei dolgoznak.

Ezeken kívül három sorozatnak már jelenleg is készül a pilot epizódja. Az Extraordinary Believerst a Robot Chicken készítői hozzák majd el nekünk, és keveri a stop-motion animációt az élő szereplőkkel. A Fearless egy ausztrál bombaszakértő tengerészgyalogos, és egyben egy cápatámadást túlélő Paul de Gelder életét követi majd, amint mindenféle veszélyes munkát űző emberrel megismerkedik (tűzoltók, partiőrség, afrikai vadászok), és végül újra elmerül egy cápákkal teli vízben. Végül pedig készül a JASH, amiről egyelőre keveset tudni, de a célja, hogy különböző tehetségeket mutasson be, az első epizód házigazdája pedig Sarah Silverman lesz.

A legjobbat azonban a végére hagyta a Microsoft. Mindezek után levetített egy kis kedvcsinálót, melyben feltűnt a Gears of War, a Fable, a Forza Motorsport, a State of Decay és az Age of Empires is. A Microsoft ígérete szerint ezekből mind sorozat készül majd a jövőben...

Vajon ki alakítja majd Marcus karakterét?

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward