Sok dolog kiderült a következő Realme Watch-ról

Sok dolog kiderült a következő Realme Watch-ról

A Realme első okosórája bombasiker lett Indiában, és máshol is jó eladási számokat produkált. Éppen ezért egy pillanatig sem volt kérdéses, hogy a márkának a viselhető kiegészítők piacán is meg lehet az előkelő helye. Mostanra több okosórája készült a Realme-nek, és érkezik az eredeti Watch modell második generációja.

A Realme Watch 2 az FCC-nél járt, és onnan szivárogtak ki az információk a készülékkel kapcsolatosan. Meglehetősen sok dologra derült fény a bemutatás előtt álló szerkezet kapcsán. Például már nem titok, hogy négyzetes kialakítással szolgál, a képernyője pedig 1,4 hüvelykes lesz. Egy TFT panelt alkalmaz a vállalat 320 x 320 képpontos felbontással. És egy gomb is került a tokra, ami segíteni fogja a kezelést.

Galéria megnyitása

Tartogat majd a készülék pulzusmérőt és képes lesz figyelni az SpO2 szintet is. Bluetooth 5 modullal kapcsolódik majd az okostelefonokhoz, és nem is lesz kompatibilis olyan mobillal. Kezdetben az Android 5.0-tól támogatja majd a mobilokat, később pedig lesz iOS szupport is elvileg. És szignifikáns mértékben növekedett az akkumulátorának a kapacitása, ugyanis az első Realme Watch még 160 mAh-s telepet kapott, ez pedig már 305 mAh-s egységgel lép majd a színre.

Galéria megnyitása

IP68 minősítéssel rendelkezik majd a készülék, ami azt jelenti, hogy bírja majd a vizet, legalábbis a strandolás szintjéig, komolyabb vízi sportokhoz már nem szabad majd felvenni. A szíjával együtt a Realme Watch 2 257,6 x 35,7 x 12,2 milliméteres lesz. Azt pedig már csak mi tesszük hozzá, hogy biztosan támogat majd minden olyan alapfunkciót, mint a cserélhető számlap, a mozgáskövetés, a dedikált sportmódok, az értesítések átadása vagy a zenelejátszó kezelése.

Végül azt is megemlíthetjük, hogy a Realme állítólag készült a Watch 2 Pro modellel is, ami még jobb lehetőségeket tartogat majd, mint a fenti eszköz. És meglehet, hogy az már nem is szögletes, hanem kör alakú digitális számlappal fog a színre lépni.

A Realme sikerei 2021-ben is tovább folytatódhatnak majd, és nagy valószínűséggel a lendületes fiatal márka új termékkategóriák felé is nyitni fog amellett, hogy a meglévőeket tovább viszi a jó szerepléstől ösztönözve.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap