SkyDrive integráció Gmail alatt, hála az új bővítménynek

A Microsoft egy új bővítménnyel siet azon SkyDrive felhasználók segítségére, akik Gmail alatt is szeretnék SkyDrive-on tárolt fájljaikat csatolmányként használni.

SkyDrive integráció Gmail alatt, hála az új bővítménynek

A Microsoft Outlook egy ideje már kínál SkyDrive integrációt, azaz egy-egy levél elküldésekor egyszerűen csatolhatunk különböző fájlokat, amelyek SkyDrive tárhelyünkön tanyáznak. Ezt a szolgáltatást valószínűleg sokan szívesen használnák Gmail alatt is, ám erre eddig nem igazán volt mód. Most viszont az Attachments.me bővítmény segítségével Chrome és Firefox webböngészők alatt végre egyszerűen és hatékonyan csatolhatunk fájlokat Gmail-es leveleinkhez SkyDrive tárhelyünkről.

További extra, hogy egyedi szabályok létrehozásával az is megoldható, hogy a Gmail-be érkező leveleinkhez társított csatolmányok egyből a Microsoft SkyDrive tárhelyünkre kerüljenek, így nem foglalják Gmail tárhelyünket. Utóbbi annyit jelent, hogy például egy egyszerű szabály segítségével megadható, hogy egy bizonyos személytől érkező levelek csatolmányai – nevezzük John Doe-nak – a SkyDrive megfelelő mappájába kerüljenek, esetünkben például a „John Doe csatolmányai” mappába. Természetesen több szabály is létrehozható.

Az új szolgáltatást minden SkyDrive fiókkal rendelkező Gmail felhasználó kipróbálhatja. A szolgáltatás sokak számára jól jöhet – legalábbis addig mindenképpen, amíg a Google nem kínál Google Drive integrációt a Gmail esetében.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward