Silent Hill-játék lehetett volna a Dementium: The Ward

A Konami azonban kétszer is elutasította az ajánlatot. Közben pedig őrületes dolgok történnek az Ebayen.

Silent Hill-játék lehetett volna a Dementium: The Ward

A Nintendo DS-re megjelent Dementium: The Ward című játékot eredetileg a Konaminak akarta eladni a fejlesztő Renegade Kid, szerintük ugyanis remek Silent Hill-játék lett volna belőle. A készítők az extra népszerűség és a plusz eladások miatt nyitottak voltak arra, hogy készülő termékük egy licenc keretében kerüljön piacra, a Konami pedig nyitott volt a megbeszélésre. A tárgyalásnak azonban hamar vége szakadt, mivel a cég képviselője gyorsan kijelentette, hogy egy ilyen kisebb csapat kezébe sosem adnák oda a Silent Hill-licencet.

A kis stúdió azonban nem adta fel: a Demetrium 2-re egy teljesen új 3D-s motort fejlesztettek, majd ismét megkeresték a Konamit egy TPS-nézetű Silent Hill ötletével. Ezúttal azonban már a válasz egész egyszerűen az volt, hogy a kiadó nem akar semmilyen horrorjátékot kiadni a Nintendo DS-re.

1000 fontért adják a P.T. demóval telepített PS4-eket

A rajongók tovább várhatnak egy Silent Hill-játék megjelenésére, főleg hogy a Hideo Kojima és Guillermo del Toro neve által fémjelzett Silent Hills fejlesztését is lelőtte a kiadó. Ahogy azt korábban megírtuk, az egyfajta kedvcsinálóként tavaly megjelent P.T. demót is leveszi a Konami a PS Store kínálatából, ami pedig azt jelenti, hogy a jövőben csak azok tölthetik majd, akik korábban már egyszer letöltötték, vagy bent van a játék a könyvtárukban.

Néhány vállalkozó szellemű felhasználó úgy gondolta, ez remek alkalom egy kis pénzcsinálásra, és a P.T. demóval telepített PS4-ek elkezdtek felbukkanni az Ebayen, egészen döbbenetes, 1000 fontos árakon.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward