Silent Hill 8: Hivatalosan is bejelentve

A Konami a nyilvánosság elé tárta a sorban a nyolcadik Silent Hill játékot, mely jövőre érkezik PS3-ra és Xbox 360-ra.

Silent Hill 8: Hivatalosan is bejelentve

A Konami a nyilvánosság elé tárta a sorban a nyolcadik Silent Hill játékot, mely jövőre érkezik PS3-ra és Xbox 360-ra. A játékot a cseh Vatra Games fejleszti. Nem lesz egy nagy újraindítás vagy bármi ilyesmi, a kiadó egyszerűen hű akar maradni a széria gyökereihez.

A Silent Hill 8 lesz az "a következő generációs horror játék, amit a széria rajongói igazán megérdemelnek" - nyilatkozta Shinji Hirano. Ezt a következő generációs szöveget mondjuk már hanyagolhatnánk, hiszen már hosszú évek óta használjuk ezeket a "next-gen" konzolokat.

A Silent Hill 8 third-person nézetű lesz és természetesen egy újabb ijesztgetős sztorival próbál majd nálunk bevágódni. A főszereplő ezúttal egy fegyenc lesz, Murphy Pendleton, akinek rabszállítója a város határán szenved balesetet, Murphy legnagyobb balszerencséjére. Pendleton számos trükkös feladványt kell majd megoldjon, hogy átvágja magát a sötét és bizarr történeten, és persze számtalan rémes szörnyet is széjjel kell majd kalapálnia székekkel és palackokkal (vagy bármi mással amit talál). Ezen túl ígérnek még számos mellékküldetést is...

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward