Sherlock Holmes kalandjai felfrissítve

A 2007-es kiadása óta a Sherlock Holmes: The Awakened világszerte hatalmas közönségeket vonzott és nagyon jó kritikákat kapott mind a játékosaitól, mind a kritikusoktól.

Sherlock Holmes kalandjai felfrissítve

A 2007-es kiadása óta a Sherlock Holmes: The Awakened világszerte hatalmas közönségeket vonzott és nagyon jó kritikákat kapott mind a játékosaitól, mind a kritikusoktól. Így bátran lehet mondani, hogy kiválóan használták fel a legendás nyomozó licenszeit (A Gamespottól meg is kapta a „Best Use of a License” díjat 2007-ben). A „The Awakened” egyértelműen az elmúlt évek egyik legnagyobb neve ha kalandjátékokról beszélünk.

Az eredeti játékban a játékosok First Person nézetből szemlélhették Sherlock Holmes világát. Ezzel az új stílussal egyre többet találkozhatunk manapság, de a rajongók nagy része úgy érezte, hogy sokat adna a játékhoz a tradicionális Third Person perspektíva. Hogy a klasszikus kalandjáték kedvelőinek kedvére tegyen, a Frogwares örömmel jelentheti hát be a The Awakened felújított verzióját, amely már rendelkezik ezzel a lehetőséggel.

Hogy megadja a módját a Sherlock Holmes: The Awakened új megjelenésének a Focus és a Frogwares kiadtak egy új videót a játék áttekintésével, az újdonságokkal és módosításokkal, valamint némi okfejtéssel a gameplay változtatásokat illetően.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward