Sem a filmekhez, sem a képregényekhez nem kapcsolódik az Avengers-játék

Igyekszik magyarázni a bizonyítványt a Crystal Dynamics.

Sem a filmekhez, sem a képregényekhez nem kapcsolódik az Avengers-játék

A Crystal Dynamics a múlt héten, az E3 alatt végre lerántotta a leplet az Avengers-játékról, azonban a fogadtatás finoman szólva is visszafogott volt. Nagyon úgy tűnik, hogy a stúdió most némileg magyarázkodik, Noah Hughes, a játék kreatív igazgatója legalábbis nagyon próbálkozik, és azzal kezdi, hogy mindig örülnek a visszajelzéseknek, különösen a rajongóktól, és még sok idejük van dolgozni a játékon.

Hughes elmondta, hogy az Avengers-játék nem kapcsolódik sem a Marvel filmes univerzumhoz, sem pedig a képregényekhez. Persze mindkettőből merítenek inspirációt, azonban ez egy teljesen különálló történet lesz, amit kifejezetten az Avengers-rajongóknak készítenek.

Hogy ha a játék nem kapcsolódik egyikhez sem, akkor miért akar hasonlítani ennyire gyanúsan a karakterek arca és a ruházata a filmekben látottakhoz? Miért tűnik úgy, mintha a filmes karakterek "budget" verzióját kapnánk meg? Nos, erre nem érkezett válasz, de Hughes szerint nem probléma, hogy a rajongók eltérő módon reagálnak a játékban látható karakterekre.

Az úriember elmondta, hogy nyilván nehéz eltekinteni az Avengers-filmek elképesztő sikerétől, és nyilván mindenki úgy tekint rájuk, mint a Marvel-univerzum csúcsára, azonban szerinte ezzel nincs vége, sok történetet lehet még elmesélni ezekkel a karakterekkel, és a filmek sikere nem vethet árnyékot az egyéb médiumokra.

"Örülök, hogy az Endgame ügyesen lezárt egy történeti vonalat, de szerintem a rajongókat érdekelni fogja, hogy mi a következő lépés a Bosszúállók számára. Alig várom, hogy több dolgot oszthassak meg a közönséggel azzal kapcsolatban, hogy milyen dolgokból merítettünk a fejlesztés során, és hogy alakítottuk ki a történetet" - fejezte be.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap