SandForce alapú SSD meghajtók Mushkin-módra

A Mushkin a Callisto meghajtók személyében új, meglehetősen vonzó specifikációkkal rendelkező SSD családdal jelentkezik a piacon. A friss termékek a SandForce méltán népszerű SF-1200-as vezérlője köré épülnek és szokás szerint 2,5 hüvelykes formátummal rendelkeznek csak úgy, mint a forgalomban lévő SSD meghajtók döntő többsége.

SandForce alapú SSD meghajtók Mushkin-módra

A Mushkin a Callisto meghajtók személyében új, meglehetősen vonzó specifikációkkal rendelkező SSD családdal jelentkezik a piacon. A friss termékek a SandForce méltán népszerű SF-1200-as vezérlője köré épülnek és szokás szerint 2,5 hüvelykes formátummal rendelkeznek csak úgy, mint a forgalomban lévő SSD meghajtók döntő többsége.

A Callisto család tagjai 285 MB/s-os maximális olvasási- és 275 MB/s-os maximális írási sebességeket kínálnak. A meghajtók a szokásos egy-, illetve másfél millió helyett már kétmillió üzemórán át képesek meghibásodás nélkül működni, ami igen figyelemreméltó eredmény. A Mushkin azzal kapcsolatban, hogy a meghajtókban milyen típusú NAND Flash chipek rejtőznek, nem adott ki információt. A meghajtók SATA 3 Gbps-os csatolófelülettel érkeznek és maximum 20G-s rezgéseket, illetve 1500G-s sokkhatást tudnak elviselni.

A 99,8 x 69,63 x 9,3 mm-es mérettel rendelkező újdonságok három év garanciával kerülnek az üzletek polcaira, és a Mushkin webáruházában már elérhetőek. A 60 GB-os meghajtóért 218,49 dollárt, 120 GB-os társáért 369,99 dollárt, míg a 240 GB-os csúcsmodellért 666,49 dollárt kell letenni az asztalra. Az újdonságokhoz  2,5"->3,5" beszerelő keret is jár, így a termékek könnyedén beszerelhetőek asztali számítógépbe, egy 3,5 hüvelykes bővítőhely felhasználásával.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward