Samurai Warriors 4 PS3-ra és Vitára

2014-ben jön a széria negyedik része, de még nem az új konzolokra...

Samurai Warriors 4 PS3-ra és Vitára

Az Omega Force és a Tecmo Koei új részt jelentett be a Samurai Warrior szériájából, amely 2014-ben fog megjelenni PS3-ra és PS Vitára, de érdekes módon az új generációs konzolokra még nem jön ki.

A játékban több mint 50 karakter fog szerepelni, közöttük lesz Mitsunari Ishida, Hanbei Takenaka, Nobuyuki Sanada, Yoshitsugu Otani, Yukimura Sanada, Inahime, Kanbei Kuroda, Goemon Ishikawa és Musashi Miyamoto is. A történetet Yukimua Sanada nézőpontjából fogjuk megismerni, de lesz még legalább egy másik sztori mód is, amely egy másik karaktert helyez a középpontba.

Akárcsak a Samurai Warriors: Chroniclesben és a Warriors Orochiban itt is két karaktert hozhatunk egyszerre be, és szabadon váltogathatunk közöttük. Lesz egy új játékmód is, amelyben saját karaktert hozhatunk létre és küldetéseket teljesíthetünk vele. A játék új rendszereket is felvonultat Godspeed Action és Secret Musou néven, de azt még nem tudni, hogy a rejtélyes nevek mit takarnak.

A nyugati megjelenésről egyelőre nincs hír, és a játékból sem adtak még ki képeket vagy előzetest, ezért alant a harmadik rész videóját tűztük be hangulatkeltés céljából. :)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward