Rövidesen indul a 7. Szabadfogású Számítógép-verseny

Rövidesen indul a 7. Szabadfogású Számítógép-verseny

Hetedik alkalommal hirdeti meg a C3 Kulturális és Kommunikációs Központ Alapítvány a 19 év alattiak számára a Szabadfogású Számítógép-versenyt. Az idén nemcsak a T-Home, hanem a T-Mobile is támogatja az eseményt, hiszen szívesen állnak olyan kezdeményezések mellé, amelyek ösztönzik az innovációt és a fiatal generáció alkotókedvét.

A pályázatra kreatív, egyedi, akár szokatlan ötleteket és újító szellemű fejlesztéseket várnak. A műfaj szabadon választott, lehet pályázni számítógépes rajzzal, animációval, zenével, játékkal, saját készítésű szoftverrel vagy hardverrel, honlappal, portállal, kiegészítő alkalmazással, mobilkommunikációs fejlesztéssel vagy akár robottal, illetve bármilyen egyéb informatikai megoldással. A szervezők a pályázatra 2009. október 19-ig várják egyéni indulók és csapatok jelentkezését.

A legjobb pályamunkákat beküldő fiatalok értékes számítástechnikai eszközöket nyerhetnek. Idén első alkalommal egy speciális nyereményt is megítél a zsűri, az úgynevezett mentorképzést. E díj nyertesének lehetősége nyílik érdeklődési területének egyik legnevesebb hazai szakértőjétől tanácsokat kérni a további fejlődés érdekében. A győztes alkotásokat decemberben a Ludwig Múzeumban mutatják be a nagyközönségnek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward