Robbant a Splash Damage: Dirty Bomb

A Splash Damage bejelentette legújabb játékát, a Dirty Bombot. A fejlesztőcsapat olyan programokat tett már le az asztalra, mint a Brink, Enemy Territory: Quake Wars és a Wolfenstein: Enemy Territory.

Robbant a Splash Damage: Dirty Bomb

A Splash Damage bejelentette legújabb játékát, a Dirty Bombot. A fejlesztőcsapat olyan programokat tett már le az asztalra, mint a Brink, az Enemy Territory: Quake Wars és a Wolfenstein: Enemy Territory.

A Dirty Bomb egy ingyenesen játszható PC-s muliplayer shooter lesz, mely Unreal motorra épít. Az alábbi videóból vehettek egy kis mintát is, de tényleg csak kicsit, mert a CGI mellett alig néhány képkockát szántak gameplay jeleneteknek. Láthatjátok benne a háború sújtotta London utcáit, lemodellezték a London Bridge metróállomást (a távolban ott a Gherkin épület is) és arra sem voltak restek, hogy lerakjanak egy útjelzőt az otthon irányába (Bromley felé, ahol a Splash Damage bázisa van). A gameplay meglehetősen pörgősnek tűnik és a grafika sem néz ki rosszul, érdemes vetni rá egy pillantást.

A játék honlapja már elindult, ha tetszik, foglalhattok magatoknak nevet rajta. A honlap háttérképén is megjelenik néhány jelképes londoni épület, így a London Bridge állomás és a Shard épület. A valós helyszíneknek mindig van egyfajta varázsa, a Crysis 2 New York-i miliője is nagy hatással volt sok játékosra.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward