Risen 2 részletek

Elsőként egy jó hírt közölhetünk a szerepjátékrajongó PS3 tulajdonosokkal, ugyanis míg a Risen első része csak PC-re és Xbox 360-ra jött ki, a második már ellátogat a Sony konzoljára is!

Risen 2 részletek

Elsőként egy jó hírt közölhetünk a szerepjátékokért rajongó PS3 tulajdonosokkal, ugyanis míg a Risen első része csak PC-re és Xbox 360-ra jött ki, a második már ellátogat a Sony konzoljára is! Azt még nem tudjuk, hogy mikor érkezik a Piranha Bytes által fejlesztett játék, idén vagy jövőre, de egy alcímet már kapott: Dark Waters.

A NeoGAF értesülései szerint a Risen 2 lesz az első Piranha Bytes játék, amiben lőfegyverek lesznek. A Risen 2-ben névtelen hősként egy kis kikötővárosból, Calderából indulunk majd. A komplex sztorit átölelő játékmenet során számos döntést kell hoznunk, amiknek viselnünk kell a következményeit. A játék kalózos témára épít.

Az első és a második rész közt jó néhány év eltelt, a titánok ez alatt gyönyörűen pusztították a világot, az emberiséget alaposan kiszorítva. Mindenféle szörnyek emelkedtek ki a tengerből, amit jócskán megsínylett a tengeri kereskedelem, hogy mást ne is említsünk. Feladatunk, hogy rendet vágjunk a káoszban az Inkvizíció díszes (vagy nem annyira díszes) tagjaként. Az első megállónk a délre fekvő szigetek kalózainál lesz...

Több szigetből áll majd helyszín, melyek között csónakkal közlekedhetünk. A Risen 2 nagyobb területet foglal magába, mint az első rész. Ami pedig a technikai oldalt illeti, jobban ráfeküdtek az animációkra, a MOCAP-pel átültetett arcok jóval realisztikusabbak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward