Ridley Scott új Alien-filmet rendezne

Kiszivárgott információk szerint a forgatókönyv már készül.

Ridley Scott új Alien-filmet rendezne

Idén 40 éves az Alien-sorozat, ami ez alatt a négy évtized alatt látott már kiemelkedő folytatásokat, borzasztó próbálkozásokat, és egy rakás spin-offot is. De a történetnek nincs vége, és nagyon úgy tűnik, hogy Ridley Scott sem akar leállni a csúnya idegenek megfilmesítésével.

Scott eredetileg azt nyilatkozta, hogy három előzményfilmet tervez készíteni az Alien-sorozathoz, amiből kettő már lement a Prometheus és az Alien: Covenant képében. Úgy tűnik, hogy ez a terv továbbra is sínen van, és a forgatókönyv már készül a Covenant folytatásához, szólnak a belsős információk.

Ezzel párhuzamosan Scott arról beszélt, hogy folyamatosan tárgyalnak a stúdióval, és mivel az Alien most már a Disney tulajdonát képezi a Fox-felvásárlás következtében, lehetőségük van arra, hogy valami új irányba vigyék tovább az egészet, hogy az Alien szintet lépjen.

Úgy tudni, hogy az egyelőre Alien: Awakening néven készülő új film középpontjában az áll majd, hogy a Tervezők bosszút akarnak állni Daviden, amiért az alapos irtást rendezett közöttük. Úgy hallani, hogy Scott valójában Davidet szánja a harmadik előzményfilm főgonoszának, és központi téma lenne a mesterséges intelligencia. Könnyen lehet, hogy ez az a fajta evolúció, amit a rendező szeretné elérni a sorozatban: elmondása szerint a xenomorphok központi szerepét egyre inkább visszább szorítaná. Michael Fassbender korábban már beszélt arról, hogy szívesen visszatérne David szerepébe.

Korábban azt lehetett hallani, hogy az Alien: Awakening közvetlenül kapcsolódott volna az első Alien-filmhez, és így bezárult volna a kör. azonbam most már arról szólnak a belsős információk, hogy a Disney a jövőben folytatná és kiterjesztené az Alien-univerzumot, és az Awakening ezt készíti majd elő.

Lássuk be, pont a Disneyről nehéz elképzelni, hogy parlagon hagyna egy olyan franchise-t, amiben ekkora potenciál lakozik a pénztermelésre, de az tény, hogy az elmúlt évek botladozásai után alapos rendrakásra van szükség.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap