Radeon HD 6570 passzív hűtéssel, 2 GB memóriával

Radeon HD 6570 passzív hűtéssel, 2 GB memóriával

A HIS (Hightech Information System) ezúttal egy  kedvező árcédulával, passzív hűtéssel és sok fedélzeti memóriával ellátott videokártyával rukkolt elő, amely az alsó-középkategóriás szegmensben próbál majd labdába rúgni.

A Radeon HD 6570-es sorozatú újdonság alacsony profilú felépítéssel bír, de van hozzá normál magasságú hátlap, hogy a D-sub kimenetnek is jusson hely. A Radeon HD 6570 Silence 2 GB típusjelzéssel ellátott újdonság esetében a 650 MHz-en ketyegő GPU belsejében most is 480 stream processzor teljesít szolgálatot, a GPU és a 2 GB-nyi DDR3-as típusú fedélzeti memória között pedig 128-bites adatsín teremt kapcsolatot. Az 1 GHz-es effektív órajelen üzemelő memóriachipek, valamint a GPU megfelelő hűtéséről egy nagyméretű, alumíniumból készült passzív hűtőborda gondoskodik, így a termék tökéletesen hangtalanul dolgozik.

Az akár HTPC-be is ideális Radeon videó kimenetei között egy D-Sub, egy DVI és egy HDMI portot találunk. A HIS friss videokártyája már előrendelhető, ára pedig 106 dollár magasságában helyezkedik el. A doboz egy alacsony profilú hátlapi lemezt is tartalmaz a termékhez, így gond nélkül szerelhetjük HTPC házba.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward