Radeon HD 4770 1 GB memóriával, egyedi hűtővel

A Gigabyte műhelyében elkészült a vállalat legfrissebb videokártyája, ami történetesen egy Radeon HD 4770-es modell. Az újdonság nem csak 1 GB-nyi fedélzeti memóriája, hanem egyedi hűtése miatt is különlegesnek tekinthető: a nagyméretű hűtő megfelelő hűtőteljesítménnyel áll a felhasználók rendelkezésére, emellett a tuningpotenciálra is jó hatással van.

Radeon HD 4770 1 GB memóriával, egyedi hűtővel

A Gigabyte műhelyében elkészült a vállalat legfrissebb videokártyája, ami történetesen egy Radeon HD 4770-es modell. Az újdonság nem csak 1 GB-nyi fedélzeti memóriája, hanem egyedi hűtése miatt is különlegesnek tekinthető: a nagyméretű hűtő megfelelő hűtőteljesítménnyel áll a felhasználók rendelkezésére, és emellett a tuningpotenciálra is jó hatással van.

Az újdonság érkezéséről egy ideje már lehetett olvasni pletykákat, ám most végre hivatalosan is útjára indult a termék. A gyártótól megszokott kék nyomtatott áramköri lapra épülő kártya esetében az Ultra Durable technológia követelményeinek megfelelő felépítést találunk: a PCB két uncia rézből áll, a hosszabb élettartam érdekében pedig japán szilárdtest kondenzátorokat alkalmaz a gyártó. A kártyán csatlakozók tekintetében egy D-Sub, egy DVI, valamint egy aranyozott HDMI kimenet van jelen.

A megfelelő teljesítményű hűtésről egy egyedi megoldás gondoskodik: a terméken található kétslotos hűtőben egy 80 mm-es átmérőjű ventilátor próbálja hatékonyan, de ezzel együtt halkan lehűteni a GPU-t. A kártya specifikációit tekintve megegyezik a referencia modellekkel, azaz a 640 darab stream processzort tartalmazó GPU 750 MHz-en ketyeg, míg a GDDR5-ös típusú memória chipek órajele 3200 MHz. A GPU és a memória között 128-bites adatsín húzódik és a kártya esetében természetesen a CrossfireX támogatás is elérhető.

A Gigabyte 1 GB memóriával és egyedi hűtéssel ellátott Radeon HD 4770-ese hamarosan elérhető lesz a boltok polcain, a termékért 110 euró körüli összeget fognak elkérni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward