PSVita árcsökkenés – egyelőre csak Japánban

PSVita árcsökkenés – egyelőre csak Japánban

A Sony Japan bejelentette, hogy leviszi mindkét PlayStation Vita modell árát, mivel a kézikonzol nem annyira kelendő, mint ahogy szerették volna. A csak Wifi-s változat régi ára a szigetországban 25 000 Yen (kb. 139 Font) volt, a 3G-sé 30 000 Yen, érdekes módon mindkét modell ára egyaránt 19 980 Yenre csökkent.

A hírt maga a Sony Japan elnöke, Hiroshi Kawano jelentette be a Vitával foglalkozó livestreamen. Azt is elmondta, hogy minden japán Vita tulajdonos kap egy PlayStation Plus ingyen hetet, melynek során olyan játékokkal játszhatnak, mint az Uncharted, Ridge Racer és még négy másik cím. Az elnök azt is elmondta, hogy hamarosan megjelenik a kézikonzol új fehér színváltozata az "Ice Silver".

Japánban 15 000 Vitát adnak el hetente és ez a szám néha 10 000 alá is lemegy. Összehasonlításképpen: a Nintendo 3DS-ből 70 000 példányt szoktak eladni egy hét alatt. A Vita még mindig drágább, mint a 3DS XL (18 900 Yen), de már nincs akkora árkülönbség közöttük. Arra a kérdésre, hogy a világ más részein is várható lesz-e a közeljövőben hasonló árcsökkentés a Sony nemleges választ adott.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward