PSP-s játékaink Vitára?

A Sony UMD Passport programjának keretében kedvezménnyel vehetjük meg Vitára azokat a játékokat, melyeknek PSP-n már boldog tulajdonosai vagyunk.

PSP-s játékaink Vitára?

A Sony közzétette UMD Passport nevű programjának részleteit, amelyből megtudhattuk, mennyibe fog nekünk fájni, ha PSP-s UMD lemezeinken lévő játékainkkal PlayStation Vitán is szeretnénk játszani. A legtöbb játéknak 4-12 font közötti összegbe fog kerülni az "útlevele", azaz ennyiért tölthetjük le Vitára, ha már rendelkezünk az UMD lemezes verzióval.

A dolog gyakorlati megvalósítása a közvetkezőképpen zajlik majd: előkapjuk PSP-nket, és letöltjük az ingyenes UMD Registration Application nevű alkalmazást a PlayStation Store-ból, majd betesszük a gépbe azt az UMD lemezt, amit regisztrálni szeretnénk PSN fiókunkra. Ezután már kedvezményes áron kínálják nekünk az adott játékot, melyet a PS Store-ból letölthetünk Vitára, vagy PS3-ra, ahonnan átküldhetjük Vitára.

A Vitán a PSP-s játékainkat a LiveArea területén találhatjuk meg. Ha a játék rendelkezik digitális kézikönyvvel, annak is ott lesz az ikonja. Az opciók között ki- és bekapcsolhatjuk a textúraszűrést, beállíthatjuk a jobb oldali analóg kart, és a színeket is, hogy klappoljanak az eredeti PSP-sekhez. A kamerát is használó játékoknál választhatunk az első és a hátsó kamera között. A PS3-as/PC-s Vita Content Management program segítségével PSP-s mentéseinket is átvihetjük Vitára.

A regisztráló progi december 6-tól lesz elérhető a PS Store-ból. A Sony még nem nyilatkozott arról, hogy az USA-ban és Európában, ill. azokon a területeken, ahol később jelenik meg a Vita mikor lép életbe az UMD Passport program. A program az indulásnál az ígéretek szerint mintegy 200 játékot fog támogatni.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward