PS4-re és Vitára is megjelenik a Project Phoenix

A Kickstarteres játék fejlesztői örömmel jelentették be az új verziókat.

PS4-re és Vitára is megjelenik a Project Phoenix

A tokiói központú Creative Intelligence Arts bejelentette, hogy mutatós JRPG és csapatalapú RTS hibridük, a Project Phoenix PlayStation 4-re és PS Vitára is meg fog jelenni. Erről Kicstarteres oldalukon számoltak be: "Az elmúlt pár hétben sok üzenetet, emailt és kérést kaptunk a játék lehetséges PS4-es és PS Vitás megjelenésével kapcsolatban, és most, hosszú tárgyalások és megbeszélések után a kívánságok valóra váltak! Bár a megjelenéssel kapcsolatban még egyetlen részlet sem végleges, nagyon büszkék és izgatottak vagyunk, hogy a PlayStation platformra fejleszthetünk."

A Project Phoenix Japánban készül, és sok neves japán és nyugati fejlesztő dolgozik rajta, mint pl. a Final Fantasy zeneszerzője Nobuo Uematsu és Vaughan Smith, aki az LA Noire-on dolgozott. A project vezetője Hiroaki Yura, az Eminence Orchestra alapítója, amely a Diablo 3 zenéjét is játszotta.

A játékra, amelyre Kickstarteren gyűjtöttek nagyon gyorsan összejött a kitűzött 100 000 dollár, és öt nappal ezelőtt már átlépték a 700 000 dolláros határt is, úgyhogy szinte biztosra vehető, hogy a következő kitűzött cél is meglesz (a PayPal befizetésekkel együtt).

A darab a tervek szerint 2015 közepén fog megjelenni, és a már említett platformok mellett lesz Windows, Mac, Linux verziója is, és iOS-re és Androidra is portolják majd.

Kapcsolódó híreink

Project Phoenix - JRPG/RTS hibrid

Project Phoenix - gyors siker Kickstarteren

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward