PS Vita eladási statisztikák

A Sonynál elégedettek, és nyilvánosságra hozták a PlayStation Vita és a rajta futó szoftverek eddigi eladási statisztikáit.

PS Vita eladási statisztikák

A Sony nyilvánosságra hozta, hogy eddig több mint 1,2 millió PlayStation Vita kézikonzolt adtak el a világon összesen. A szoftvereladások átlépték a kétmilliós számot, ebbe a boltban eladott és a digitálisan letöltött példányokat egyaránt beleszámolták.

Japánban február 19-ig bezárólag 578812 Vitát adtak el. A konzol Hong Kongban, Taiwanon és Dél-Koreában is már tavaly megjelent, de az ottani eladásokról nem tettek még közzé adatokat. Észak Amerikában február 15-én jött ki a konzol, egy héttel megelőzve az európai és ausztráliai premiert. A fentiek alapján tehát a konzolok nagyobb része az elmúlt két hét során talált gazdára.

"A PS Vitát úgy terveztük, hogy a legjobb élményt nyújtsa a hordozható konzolok között, és a vevők reakcióit, és az eladások ütemét látva ennél elégedettebbek már nem is lehetnénk" – nyilatkozta Andrew House, a Sony Computer Entertainment egyik főnöke. "A piac reagált, és világossá vált, hogy van igény egy olyan hordozható eszközre, amely forradalmi konbinációját nyújtja a játéknak és a közösségi kapcsolódási lehetőségeknek a való világ keretein belül."

"A lendület megtartása érdekében szoros együttműködésben dolgozunk a külsős fejlesztőkkel és kiadókkal, hogy a legjobb játékok és sorozatok megjelenhessenek PS Vitára, és a 2012 elkövetkezendő részében megjelenő szoftvereink listájáról mindenki megtalálja a kedvére valót."

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward