Project Temporality - fejtörők időutazással

Magunkról készült időklónok segítenek minket a feladatok megoldásában ebben az összetett fejtörőjátékban.

Project Temporality - fejtörők időutazással

Május 20-án fog megjelenni a Project Temporality című időutazós PC-s fejtörőjáték Steamen és más digitális platformokon. A darabban a fejtörők megoldásához trükkökhöz kell folyamodnunk: időutazás segítségével másolatokat, "időklónokat" hozhatunk létre magunkról, és ezzel a kis, maximum 10 fős csapattal együttműködve kell megoldanunk az előttünk álló feladatokat. A játékban nem kell attól tartanunk, hogy elrontunk valamit és csapdába kerülünk, mivel lehetőségünk van az idő vissza ill. előretekerésére is. Csak egy egyszerű példa: ha rá kell állnunk egy szobában lévő platformra ahhoz, hogy valahol máshol egy ajtó kinyíljon, de ekkor ránkzárul a szoba ajtaja, és nem tudunk onnan kimenni, akkor elég ha besétálunk, ráállunk a platformra, aztán visszatekerjük az időt egészen a szobába való belépésig. Kint létrehozunk egy időklónt, aki megismétli, amit tettünk: besétál a szobába és rááll a platformra, kint maradt énünk pedig tovább tud haladni.

A Project Temporality-t a 2010-ben alakult Defrost Games nevű független csapat fejleszti, melyet Niklas Hansson alapított, aki korábban a Ubisoft stúdiójánál, a Massive Entertainmentnél dolgozott. Hansson 11 évet töltött el a Massive Entertainmentnél, és olyan címeken dolgozott, mint a Ground Control 2 és a World In Conflict.

"Megvolt álmaim munkája, de valahogy éreztem, hogy ez nem elég. 11 évnyi RTS játékokon való munka után nem éreztem úgy, hogy a következő igazán inspiráló lenne" - mondta Hansson. "A háború szörnyű dolog. Nem tűnt helyesnek, hogy a magasztalásával keresem a kenyeremet. Az egyre hosszabbra nyúló kiadási ciklusok is aggasztottak."

Hansson elmondta, hogy tudja, hogy sok hasonló időutazásos játék bukkant fel mostanában, de úgy érzi, hogy a Project Temporality-t nagy alapossággal kidolgozott játékmenete és részletessége igazán különlegessé teszik a hasonló fejtörők sorában.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward