Problémákat okoz egy opcionális Windows 10 frissítés

Több felhasználó is panaszkodik a KB45335996-os frissítőcsomagra, ami több kellemetlenség forrása is lehet.

Problémákat okoz egy opcionális Windows 10 frissítés

A Windows 10 frissítéseivel kapcsolatban elég sok probléma merült fel az elmúlt hónapok során, amelyek rengeteg kellemetlenséget okoztak a felhasználóknak. A negatív trend sajnos még mindig nem nagyon akar megszakadni, legalábbis erre utal a Windows Latest beszámolója, amely alapján úgy tűnik, a KB4535996-os jelölésű frissítőcsomag körül nincs minden rendben.

Az opcionálisan telepíthető csomag a korábbi információk alapján véletlenszerű fagyásokat okozhat, valamint a hang is akadozhat a telepítése után – és ezzel együtt több apróbb hibát is s számlájára írnak. Egy fokkal aggasztóbb, hogy a februárt 27-én kiadott csomag a felhasználói beszámolók alapján a frissítést követően fokozatosan növekedhet a rendszerindításhoz szükséges idő, illetve rendszerindítással kapcsolatos hibák is előfordulhatnak bizonyos konfigurációknál, de szerencsére ezek a hibák nem mindenkit érintenek.

Galéria megnyitása

További probléma, hogy a tapasztalatok alapján a Sign Tool működését is befolyásolja a frissítés, vagyis a parancssoros eszköz, amelynek segítségével digitális aláírással lehet ellátni a fájlokat, összeomolhat a frissítést telepítése után, valamint hibaüzenetet is adhat (1073741502). Ha ez még mind nem lenne elég, egyes felhasználók arról is panaszkodtak, hogy a frissítés hatására alacsonyabb FPS teljesítményt tapasztaltak bizonyos játékok alatt, mint korábban.

A Microsoft egyelőre nem találkozott semmiféle problémával a frissítéssel kapcsolatban, legalábbis hírünk írásakor még ez volt a helyzet. Hogy mit lehet tenni? Ha már telepítettük az említett csomagot és a fentebb említett hibajelenségek bármelyikét tapasztaljuk, érdemes törölni a frissítést, az ugyanis gyógyír lesz minden új problémára. Aki viszont még nem telepítette az opcionális csomagot, amit manuálisan lehet elérni a Windows Update szolgáltatáson keresztül, egyelőre ne is telepítse azt – legalább addig ne, míg javítás nem érkezik a hibákra.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap