Prémium alaplap családdal rukkol elő a Gigabyte

Prémium alaplap családdal rukkol elő a Gigabyte

A Gigabyte hamarosan lerántja a leplet legújabb alaplap sorozatáról, amit a gyártó prémium kategóriás, kifejezetten játékosoknak szánt alaplapokkal pakol tele. Az új sorozat érkezésével egy friss márkanév is hódító útjára indul, ez alatt futnak majd a sorozatba tartozó alaplapok.

Az ASUS a Republic of Gamers (RoG) sorozatú alaplapjaival régóta sikeres a piacon, de az MSI sem panaszkodhat, ugyanis a gyártó XPower alaplapjai szintén népszerűek. Várható volt, hogy előbb-utóbb a Gigabyte is követi majd riválisai példáját és elkészíti saját, prémium kategóriás alaplapokat tartalmazó családját, amelynek tagjai ütőképes tuning szolgáltatásaikkal, rendkívül jó felszereltségükkel és számos extrájukkal próbálják majd levenni a lábukról a vásárlókat.

A gyártó egyelőre csak annyit árult el, hogy az új márkanév alatt forgalomba kerülő minőségi alaplapok méltó konkurenciát állítanak majd az ASUS RoG és az MSI XPower sorozatú termékeinek. Az új sorozat első tagja a G1-Killer nevet kapja és egyelőre mindössze annyi tudható róla, hogy egy ATX formátumú alaplapról van szó, amely 299 dollárba fog kerülni. Az új márkanévvel és a friss alaplapokkal kapcsolatban a CES alkalmával juthatunk majd további információhoz, ugyanis a hírek szerint a jövő év januárjában megrendezésre kerülő rendezvényen a Gigabyte lerántja a leplet az újdonságokról és minden velük kapcsolatos részletet megoszt majd a nagyérdeművel.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward