Picit átalakult a Scythe Mugen 2-es CPU hűtője

A Scythe műhelyében időről-időre friss revíziók készülnek a gyártó egyes, méltán népszerű processzorhűtőiből, ami annyit tesz, hogy néhány kisebb változtatást eszközölnek a termék esetében az eredeti verzióhoz képest. A legfrissebb áldozat a Scíthe Mugen 2-es CPU hűtője, amely neve mögé megkapta a Rev. B jelölést, azaz a termék némi átalakításon ment keresztül, ami ez esetben főként a különböző processzorfoglalatokkal való kompatibilitását javítja.

Picit átalakult a Scythe Mugen 2-es CPU hűtője

A Scythe műhelyében időről-időre friss revíziók készülnek a gyártó egyes, méltán népszerű processzorhűtőiből, ami annyit tesz, hogy néhány kisebb változtatást eszközölnek a termék esetében az eredeti verzióhoz képest. A legfrissebb áldozat a Scythe Mugen 2-es CPU hűtője, amely neve mögé megkapta a Rev. B jelölést, azaz a termék némi átalakításon ment keresztül, ami ez esetben főként a különböző processzorfoglalatokkal való kompatibilitását javítja.

Az új rögzítő mechanizmusnak köszönhetően a Mugen 2 Rev. B immáron LGA-775/1156 és 1366-os, valamint AMD Socket 754/939/AM2/AM2+-os és AM3-as rendszerekkel is kompatibilis, azaz tökéletes univerzális megoldásnak minősül. A hűtő egyébként 130 x 100 x 158 mm-es méretekkel büszkélkedik, súlya pedig 870 gramm. A termék réz talpazatától összesen 5 darab rézből készült heat pipe juttatja el a processzor által termelt hőt az egység alumínium lamelláihoz. A lamellák hűtéséről egy 120 mm-es átmérőjű légkeverő gondoskodik, ami 1400-as percenkénti fordulatszámon üzemel és maximum 26,5 dB(A) zajt generál.

A Mugen 2 Rev. B az információk szerint az Amerikai Egyesült Államok területén 49,8 dollárba, míg Európában 35,9 euróba fog kerülni. Azok, akik már rendelkeznek a revízió előtti verzióval, és szükségük lenne LGA-1156-os kompatibilitásra, 7,95 dollárért, illetve 4,15 euróért külön is beszerezhetik a termékhez való LGA-1156-os átalakító/rögzítő keretet.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward