Pici Verbatim pendrive USB-s autórádiókhoz (is)

A Verbatim kínálatában egy új, rendkívül pici pendrive jelent meg, amely USB 2.0-s csatolófelületen keresztül kapcsolódik az adott rendszerhez, de természetesen mind az USB 1.1-es, mind pedig az USB 3.0-s csatlakozókkal kompatibilis.

Pici Verbatim pendrive USB-s autórádiókhoz (is)

A Verbatim kínálatában egy új, rendkívül pici pendrive jelent meg, amely USB 2.0-s csatolófelületen keresztül kapcsolódik az adott rendszerhez.

A gyártó az újdonságot úgy reklámozza, hogy az ideális választás lehet akár autórádiókhoz is, ugyanis kis mérete miatt szinte alig lehet észrevenni, így attól sem kell félni, hogy egy szerencsétlen mozdulattal beletörjük a fejegység USB 2.0-s portjába. Más kérdés, hogy sem az előlapot, sem pedig egyéb értéket nem érdemes az autóban hagyni, ugyanis az erre szakosodott "jó emberek" hamar megszabadítanak minket az autóban felejtett értékeinktől.

A Verbatim Store 'n' Go sorozatú pendrive-ja természetesen nem csak USB-s fejegységekkel, hanem asztali számítógépekkel, noteszgépekkel, tábla számítógépekkel, netbookokkal és akár digitális fotókeretekkel is könnyedén használható. A 2 grammos súllyal érkező termék 8 GB-os adattároló kapacitást kínál és mind a különböző Windows, mind pedig a Mac OS operációs rendszerekkel kompatibilis - áll a gyártó hivatalos közleményében.

A pici adattároló mindössze 17,12 x 14,85 x 7,7 mm-es mérettel rendelkezik, ám ha USB portba csatlakoztatjuk, akkor alig 5 mm-nyi látszik ki belőle. A pici méret notebookokkal történő használat alkalmával is jól jöhet, ugyanis a pici pendrive-ot nem szükséges kivenni az USB portból, ha a notebookot szállítjuk.

A Verbatim Store 'n' Go USB Car Audio Storage néven futó kis pendrive már elérhető kereskedelmi forgalomban, ajánlott végfelhasználói ára pedig 18 euró.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward