Pici, 500 GB-os külső merevlemez a Verbatimtól

A Verbatim, aki főként a CD és DVD adathordozóiról ismert, most a piac egy új szegmensében is feltűnik: a gyártó elkészítette 500 GB-os adattárolókapacitással rendelkező külső merevlemezét, amely rendkívül kis méretével ideális lehet a mobil felhasználók számára. Az 500 GB-os egység nagyjából akkora, mint egy PDA: a kis külső egységben 500 GB-os 2,5 hüvelykes merevlemez teljesít szolgálatot.

Pici, 500 GB-os külső merevlemez a Verbatimtól

A Verbatim, aki főként a CD és DVD adathordozóiról ismert, most a piac egy új szegmensében is feltűnik: a gyártó elkészítette 500 GB-os adattároló kapacitással rendelkező külső merevlemezét, amely rendkívül kis méretével ideális lehet a mobil felhasználók számára. Az 500 GB-os egység nagyjából akkora, mint egy PDA: a kis külső egységben 500 GB-os 2,5 hüvelykes merevlemez teljesít szolgálatot.

A termék háza 8,58 cm x 13,66 x 1,6 cm-es méretekkel büszkélkedik, a ház tetszetős dizájnnal és a tetején egy kék LED-del bír. Az egységben elhelyezett 2,5 hüvelykes merevlemez három darab tányérból épül fel, amelyek egyenként 166 GB-os tárolókapacitással bírnak. A merevlemeztányérok percenkénti 5400-as fordulatszámon üzemelnek, a HDD 8 MB-os gyorsítótárral is fel van vértezve. A merevlemez jó adatátviteli sebességekkel bír, ám a rajta található a USB 2.0-s és FireWire portok némileg visszafogják majd az egységet. A termékből egy kizárólag USB csatolófelülettel rendelkező modell is.

A Verbatim SmartDisk drive segítségével igénybe vehetjük a Mac OS X Leopard TimeMachine névre hallgató adatmentő szolgáltatását, de az egység USB-s változatához a gyártó mellékeli a BounceBack Express adatmentő alkalmazást is, így Windows alatt is lehetőség nyílik az adatmentésre. A Verbatim legfrissebb terméke még ebben a negyedévben piacra kerül, az újdonság ára várhatóan 300 dollár körül fog elhelyezkedni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward