Párhuzamosan fut majd az NGP és a PSP

A Sony hamarosan érkező, bámulatosan felszerelt új marokkolzolja, az NGP nem felváltja majd a régi jó PSP-t, hanem párhuzamosan fut majd vele együtt, árulta el Shuhei Yoshida, a cég feje.

Párhuzamosan fut majd az NGP és a PSP

A Sony hamarosan érkező, bámulatosan felszerelt új marokkolzolja, az NGP nem felváltja majd a régi jó PSP-t, hanem párhuzamosan fut majd vele együtt, árulta el Shuhei Yoshida, a cég feje. Az Edge magazinnak adott interjújában kiemelte, hogy még mindig nagy kereslet van a régi masinára is.

"Az NGP-ben benne van minden, amit a Sony ma akar és képes nyújtani. Óriási ambiciózus jövő elé néző platform. Egyszerűen nem válthat le egy olyan eszközt, ami már 7 éve kint van a piacon. Ami az árazást illeti, egyszerűen nem adhatjuk ugyanolyan áron, mint a PSP-t. A PSP könnyen megfizethető és nagyon népszerű, főleg a fiatalabb generáció körében."

"Úgy vélem, hogy az NGP-nek idő kell, hogy megérjen és befogadják a felhasználók. Így egyelőre a két platform együttesen fog futni."

A Sony új marokkonzolja még viszonylag messze van, 2011 végére jósolják az érkezését. Így aki vásárláson töri a fejét, de nem tud dönteni, hogy megvárja-e az újat, vagy beruházzon egy kifutónak vélt gépre, annak két szempontot kell figyelembe vennie. Egyrészt a régi PSP kedvezőbb árfekvését, másrészt pedig a várható játékkínálatot. Egyelőre idén még nem tobzódunk új címekben, de ilyen sok eladott masina mellett remélhetőleg a fejlesztők nem fogják elhanyagolni a gépet. A Tacics Ogre: Let Us Cling Together február 25-én érkezik, a Dissidia Duodecim: Final Fantasy és a Lego Star Wars III pedig márciusra várható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward