Pár nap és itt az ingyenes Rocket League

Pár nap és itt az ingyenes Rocket League

Alig egy hétre vagyunk attól, hogy az Epic Games tulajdonában lévő Psyonix Stúdió egy jelentős fordulat következtében ingyenes üzleti modellre állítsa át a Rocket League-et. Ha valaki már korábban rendelkezett a játékkal és fizetett érte, azokat már napokon belül megtalálható itemekkel és boostokkal várja a játék.

Az újítás természetesen nem csak ebből áll, hiszen többek között már most bevezetik a Cross-Platform fejlődési rendszert, ami annyit jelent, hogy bármelyik platformon is indítsuk el a játékot, ugyanazzal a profillal fogunk meccsbe kerülni, nem kell elölről kezdenünk a fejlődést.

A Steamről bármelyik percben lekerülhet a Rocket Leauge, hiszen az Epic Games át szeretné költöztetni az Epic Store-ba. Ha valaki Steamen rendelkezik a játékkal, nem kell aggódnia, továbbra is frissíteni fogják ezt a verziót is, viszont aki beregisztrálja a játékát szeptember 23 és október 23 között Epic Games Store-ba, az 10 dollár értéknek megfelelő ajándékkuponnal lesz gazdagabb (magyar forintban nem ismert az ár) és ezt elköltheti a 15 dollárnál többet érő játékokra.

A Rocket League szeptember 23-tól lesz ingyenes PC-n, Nintendo Switch-en, PlayStation 4-en és Xbox One-on. További jó hír, ha nem rendelkezel online előfizetéssel a Nintendo vagy a Sony konzolján, akkor a Fortnite-hoz hasonlóan a Rocket League multija is ingyenes lesz számodra.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap