Pantheon: Rise of the Fallen MMO az EQ és a Vanguard fejlesztőjétől

Hamarosan indul a gyűjtés az MMO-ra, melyet Brad McQuaid és csapata három év alatt készítene el.

Pantheon: Rise of the Fallen MMO az EQ és a Vanguard fejlesztőjétől

Brad McQuaid veterán fejlesztő, aki már 15 éve van a szakmában, és akinek a nevéhez olyan címek fűződnek, mint az EverQuest és a Vanguard: Saga of Heroes. Emellett dolgozott az EQ2-n, a PlanetSide-on és a Star Wars: Galaxies MMO-n is, most pedig új MMO-t szeretne készíteni, méghozzá sajátot. A fejlesztő a Pantheon: Rise of the Fallen elkészítéséhez szükséges összeget Kickstarter segítségével szeretné összegyűjteni.

McQuaid Twitteren és saját weboldalán is bejelentette a hírt. Az utóbbin található életrajzából kiderül, hogy tavaly szeptemberben új céget alapított, és már el is kezdték a játékosokat nagy kihívások elé állító, csapatközpontú MMO fejlesztését, melynek kiadásában ezúttal nem fog a Sony Online Entertainment részt venni.

A Kickstarter kampány még nem indult el, felbukkanása még ebben a hónapban várható, természetesen koncepciórajzokkal, videókkal és screenshotokkal együtt. Ha a gyűjtés sikeres lesz, McQuaid producerként és fő kreatív fejesként fog közreműködni a játék elkészítésében. A következőket írta a darabról Twitteren: "High fantasy játék lesz, és ha játszottál EQ1-gyel és/vagy Vanguarddal, akkor nagyjából már sejtheted, hogy miről fog szólni..."

A Pantheon elkészítése legalább három évet fog igénybe venni, és lesz egy hosszú béta is. Motornak a Unity-t választották. Egyelőre egyetlen koncepciórajzot tudunk mutatni a játékból, amelyből látszik, hogy nem rajzfilmes jellegű, szokásos fantasy darabról van szó.

MMO-t Kickstarter segítségével megfinanszírozni nem lesz könnyű dolog, de Mark Jacobs, a Dark Age of Camelot producere a Camelot Unchainedre összegyűjtött pár millióval már bebizonyította, hogy nem lehetetlen.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward