Panopticon: Jövőre jön, PS Vita exkluzív lesz

Ha még emlékeztek, a múlt héten leleplezett új Sony Japan játék bemutatkozó videójában mára ígértek friss információkat...

Panopticon: Jövőre jön, PS Vita exkluzív lesz

Ha még emlékeztek, a múlt héten leleplezett új Sony Japan játék bemutatkozó videójában mára ígértek friss információkat. Először is, az eddig Panopticon kódnév alatt futó projektre ráragasztották a végleges címét: Freedom Wars.

Megtudhattuk, hogy a játék PS Vita exkluzív lesz és feltupírozták a korábbi videót is magyarázó feliratokkal és szinkronnal. A Londonban játszódó videó szerint a mindenki feje fölött látható visszaszámláló a hátralévő letöltendő büntetés idejét jelöli. Amennyire ki lehet venni, az emberek valamiféle virtuális börtönben vannak egy alternatív valóságban.

A Sony a játékot úgy sorolta be, mint "Recovery" multiplayer-akciójáték. Hogy ez mit jelent, az nem egészen világos. Mint ahogy az sem hivatalos még, hogy nyugaton is megjelenik-e a Freedom Wars. Ennek viszont elég nagy a valószínűsége, legalábbis Shuhei Yoshida is azt írta a NeoGAF-on, hogy reméli, így lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward