Oscart ér a Pusztító? - Heti mozipremierek

Nicole Kidman nem kegyelmez, Mark Wahlberg és Rose Byrne fejest ugranak a gyermeknevelésbe, ráadásul a Schindler listája is visszatér a mozikba!

Oscart ér a Pusztító? - Heti mozipremierek

Nicole Kidman sikerekben gazdag pályája a jelek szerint hamarosan egy újabb fontos állomásához fog érkezni, mivel számos kritikus egybehangzó véleménye szerint komoly esélye van annak, hogy ő zsebeli majd be az idei Oscar-gálán a legjobb női főszereplőnek járó szobrocskát. Azt, hogy ez így lesz-e, még a jövő zenéje, ám egy dolog biztos: a héten végre a hazai mozikban is debütálni fog a leginkább az ő alakítása miatt méltatott Pusztító. Ebben a színésznő a mindenre elszánt, gyötrődő rendőr, Erin Bell bőrébe bújik bele, akinek egyedül a karmai közül egyszer már kicsúszó, ördögi Silas (Toby Kebbell) megállítása lebeg a szeme előtt.

A könnyedebb kikapcsolódásra vágyók az Instant családra válthatnak majd jegyet. Sean Anders valós események ihlette vígjátékában Pete (Mike Wahlberg) és Ellie (Rose Byrne) eredeti terveikkel szemben kissé túlvállalják magukat: egy gyerek helyett háromrakoncátlan testvért fogadnak örökbe.

Ahogy azt nem nehéz kitalálni, a Kókusz Kokó, a kis sárkány – Irány a dzsungel!alegkisebbeket fogja megcélozni. Ebben a címszereplő tűzokádó legjobb barátjával, Oszkárral együtt az elveszett süni, Matilda keresésére indul. Ám ez nem megy könnyedén, így a páratlan páros a nagy kutakodás közben megannyi kalamajkába keveredik a vízi sárkányok ezernyi veszélyt rejtő birodalmában.

A művészibb alkotásokat preferálók a Bánom is én, ha elítél az utókorra válthatnak majd jegyet. Radu Jude megannyi elismeréssel, egyebek mellett a Kristály Glóbusszal kitüntetett nagyjátékfilmje az Antonescu-rezsim rémtetteit tárja fel kendőzetlen őszinteséggel.

A bűnügyi drámák szerelmeseinek figyelméért a Dogman – Kutyák királya fog harcba szállni. A kutyakozmetikusként dolgozó, de néha némi mellékesért sötét ügyekbe keveredő Marcello látszólag nem is lehetne elégedettebb. Ám amikor akarata ellenére részt kell vennie a helyi kiskirály, Simone egyik akciójában, élete egyik pillanatról a másikra fenekestül felfordul.

Ha inkább egy dokumentumfilmhez lenne kedvünk, A művészet templomai: Salvador Dalí - a halhatatlanság nyomában méltán tarthat majd igényt a figyelmünkre. Ez a jeles szürrealista életének fontosabb állomásain vezet minket keresztül.

Felsorolásunkat a Schindler listája zárja. Steven Spielberg tizenkét Oscar-jelöléséből hetet díjra váltó 1993-as klasszikusát aligha kell bárkinek is bemutatni. Ellenben, azt nem árt tudnunk, hogy a megjelenésének huszonötödik évfordulója alkalmából digitálisan felújított film csak limitált ideig lesz elérhető a mozik kínálatában.

A heti mozipremierek az alábbiak:

Január 24.

  • Pusztító
  • Instant család
  • Kókusz Kokó, a kis sárkány – Irány a dzsungel!
  • Bánom is én, ha elítél az utókor
  • Dogman - A kutyák királya
  • A művészet templomai: Salvador Dalí - a halhatatlanság nyomában

Január 27.

  • Schindler listája

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap