Orcs Must Die - némi csavarral

Tower defense? MOBA? Gyűjtögetős kártyajáték? Az Orcs Must Die! Unchained mindez egyszerre.

Orcs Must Die - némi csavarral

A Robot Entertainment népszerű Orcs Must Die! szériája új részt kap Orcs Must Die! Unchained címmel. Az új darab különlegessége, hogy a MOBA (többjátékos online aréna) és a gyűjtögetős kártyajátékok elemeit ötvözi a sorozattól megszokott külső nézetes akció-stratégia összetevőivel, amelyből valami egészen sajátos újdonság születik.

Az érdekesnek ígérkező játék, amelyben két ötfős csapat harcol egymással idén fog megjelenni PC-re és ingyenesen játszható lesz. A csapatok tagjai különböző hősök lehetnek: mindegyiknek saját egyedi képességei és varázslatai vannak, és csapdaarzenáljuk is személyre szabott. Hőseinknek, akárcsak a széria többi részében, itt is lehet saját hadserege, melynek segítségével megtámadhatják az ellenfelet, vagy annak bázisát. És itt jön a képbe a kártyás rész, az ugyanis, hogy éppen milyen képességeket és erőket használhatunk attól függ, hogy milyen kártyákat választunk ki a csata elején gyűjteményünkből.

A Robot Entertainment "fortress siege", azaz erőd ostrom néven emlegeti ezt az érdekes egyveleget, amely ha bejön a játékosoknak, akár egy új műfaj kezdetét is jelentheti. A Robot Entertanmentről egyébként nem árt tudni, hogy a Halo Wars és az Age of Empires alkotóiból áll, ugyanis az Ensemble Studios romjaiból épült fel, úgyhogy bízhatunk benne, hogy a fejlesztők ezúttal is egy kellemesen szórakoztató darabbal rukkolnak elő.

A szériáról szóló részletes elemzéseinket itt olvashatjátok:

Orcs Must Die! – Csak a halott ork a jó ork

[link href="https://ipon.hu/elemzesek/orcs_must_die!_2_%E2%80%93_gyulnek_az_orkok_veres_halomba/1421/" target="_blank"]Orcs Must Die! 2 – Gyűlnek az orkok, véres halomba

[/link]

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward