OpFlash, GRID2, DiRT 3 tervek

A következő Operation Flashpoint játék, a Red River várhatóan április elseje és június vége között jelenik majd meg.

OpFlash, GRID2, DiRT 3 tervek

A következő Operation Flashpoint játék, a Red River várhatóan április elseje és június vége között jelenik majd meg. A Codemasters vezérigazgatójának elmondása szerint nem lenne jó, ha olyan időszakba jelentetnék meg, amikor a többi cég is sorra hozza ki a shootereket. "Számos vezető cégnek akkortájt [feb-márc] végződik a gazdasági éve, ezért akkor lövik el a legkomolyabb játékaikat, hogy annyira megdobják az eredményüket a gazdasági év végére, amennyire csak lehet. Ez nem az a keret, amibe mozogni szeretnék. Inkább az április 1 és június vége közti időszakot választom."

Megtudhattuk azt is, hogy a hasonló okok miatt a rallys DiRT 3 is ugyanebben az időszakban jön. Lényeg, hogy nem akarják, hogy azonos stílusú játékkal egyszerre jelenjenek meg. Hozzá kell tenni, hogy azért sok félnivalójuk nincs... "Legyünk konkrétak. A világ egyik legjobb versenyzős játékokat készítő stúdiójáról beszélünk. A dolog köztünk és a Need for Speed csapat közt dől el és szerintem mi vagyunk a jobbak."

A Race Driver: GRID következő epizódja 2012-ben jön. "Elég kiszámíthatóak vagyunk. Ha a DiRT jövőre jön, akkor a GRID a rákövetkező évben érkezik, amit majd megint egy DiRT követ és így tovább."

[link target="_blank" href="/hir/f1_2011_infomorzsak/14742"]

Ahogy azt már megírtuk[/link], ezek mellett minden évben kijön egy F1 játékuk, míg az OpFlash minden második évben kerül terítékre. A CodeM következő 5 éve nem valószínű, hogy túl nagy meglepetést okoz majd. Autós és akciójátékokat csinálnak, a következő új IP-jük a Guilford stúdiótól jön jövő nyáron, ez a Bodycount lesz. Igaz, egy meglepetésre azért talán számíthatunk, mégpedig egy EGO motor 2.0-t használó teljesen új AAA címre...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward