Obsidian - Eternity?

Ahogy azt már a tegnapi hírünk fórumában is átbeszéltétek, az Uroborosz szimbólum közepén változott a szám, egy visszaszámlálót kaptunk, ami pénteken este jár le. 

Obsidian - Eternity?

Ahogy azt már a tegnapi hírünk fórumában is átbeszéltétek, az Uroborosz szimbólum (saját farkába harapó sárkány) közepén változott a szám, egy visszaszámlálót kaptunk, ami pénteken este jár le. Ez kiejti a Dungeon Siege 4 utalást, bár a játék teljesen nem zárható még ki (de elég valószínűtlennek tűnik).

Vannak új nyomok is: "A könyv íratlan. Az ok amiért nem magyarázzuk meg, egyben az indok amiért használjuk. Az ereje csupa rejtély. Az az Ólom Kulcs, részben, egészben. Érthető?"

Idemásoljuk az eredeti angol üzenetet is, hátha az többet mond számotokra: "The book is unwritten. The reason we don't explain it is the reason we use it. Its power is in its mystery. That is the Leaden Key, in part, in whole. Is it clear?"

"Az igazság keresése eltemeti a kutatót."

Az oldal forráskódjában is vannak még elrejtett sorok:

"Két évszázaddal ezelőtt az isteni bajnokotok arra parancsolta Dyrwood népét, hogy boruljanak le lábai előtt. Ha valaki zarándokútra jött az átkozott kráterhez, mi csak annyit mondtunk: a Godhammer citadella *arra* van."

A hivatalos Project X fórumon ezzel kizárták a Wheel of time játék lehetőségét is, hiszen annak egyedi helyszínei és elnevezései nem köthetők az eddig kapott nyomokhoz.

Lehetséges, hogy egy teljesen új IP-t alkot az Obsidian? Kissé meglepő lenne, hisz a stúdió igazi sikereit csupa folytatásokkal érte el... Knights of the Old Republic 2, Neverwinter Nights 2, Fallout: New Vegas, Dungeon Siege 3. Saját modernkori kémes játékuk, az Alpha Protocol, bár hozott néhány jó ötletet, nem ugrotta meg a lécet minőségben, és az eladásai is rosszak voltak.

Az egyik fórumozó felfedezett a forráskódban egy másik változót is, mely tegnap óta váltott. Elmélete szerint a játék címét adhatja ki a nyom. A tegnapi első betű a T volt, az X-ek mássalhangzókat takarnak, a szünetek pedig magánhangzókat. A fórumozó szerint lehetséges az Eternity (örökkévalóság) szó is, ami egybevágna az Uroborosz szimbolikájával. 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward