Nyílt világú lövöldén dolgoznak a Just Cause alkotói

A Generation Zero az 1980-as évek Svédországában játszódik.

Nyílt világú lövöldén dolgoznak a Just Cause alkotói

A Mad Maxet és a Just Cause-játékokat készítő Avalanche Studios új, nyílt világú lövöldén dolgozik, melynek a Generation Zero címet adták. A kissé Terminátor-szerű sztori helyszíne az 1980-as évek Svédországa (egészen pontosan 1989), ahol a gépek vették át az uralmat, az emberiség pedig a túlélésért küzd.

A főhős egy tinédzser, aki vidéki útjáró hazatérve szembesül azzal, hogy mechek kószálnak mindenfelé, az elhagyott házakból és autókból ítélve pedig szinte senki sem élte túl a velük való találkozást. Átkutatva a környéket létfontosságú fegyvereket és készleteket találhatunk, miközben lassan kiderül az is, hogy mi történt.

A játékban lesz éjszaka/nappal ciklus, szeszélyes időjárás, bonyolult viselkedésű MI, valósághű hangok, és pörgős, a nyolcvanas évekre jellemző stílusú zene is. Egyedül, vagy maximum négyfős csapatokban szállhatunk szembe az ellenfelekkel. A sebzések hatása állandó, tehát ha eltalálunk egy gépet, de sikerül meglépnie, a következő találkozáskor látszik majd rajta az előző sérülés nyoma.

A stúdió azt szeretné, ha kreatív módon használnánk erőforrásainkat. A kísérletezés a történetmesélésben is megjelenik: nem fognak az orrunk alá nyomni hosszú listákat a tennivalókról, és hatalmas checkpointokkal sem futunk majd össze, ellenben sokat kell gondolkoznunk, és analizálnunk az összegyűjtött információkat.

Az Avalanche maga adja ki a Generation Zero-t, melyet apró mellékprojektnek tekintenek (a stúdió közben a Rage 2-n is dolgozik). A megjelenést 2019-re tervezik PC-n és konzolokon.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward