Nyerj 10 ezer dollárt a Realme-től!

Háttérkép készítésére írt ki pályázatot a Realme, globálisan várja a cég a pályaműveket, hazai indulók is beszállhatnak a mesés összegért.

Nyerj 10 ezer dollárt a Realme-től!

A Realme folyamatosan próbál a figyelem középpontjában kerülni, és ezúttal ebből nemcsak a vállalatnak lesz haszna, hanem adott esetben az érdeklődőknek kis. A kiváló ár-érték arányú mobilokat készítő vállalat most egy nemzetközi pályázatot indított milliós díjazással.

Háttérképeknek a tervezésére írt ki versenyt a Realme, szóval elsősorban a grafikusok számára lehet ez a lehetőség érdekes, de igazából nincsen olyan jellegű feltétel, ami végzettséghez kötné az indulást Bárki nevezhet egy által szépnek tartott háttérképpel. Ez a mostani már a második alkalom, hogy a Realme a lelkes követőit ilyen tervezői pályázatra hívja.

Galéria megnyitása

Dizájnerek, hobbi tervezők, de akár mezei felhasználók is lehetőséget kapnak arra, hogy a nyereményért harcba szálljanak. A legjobb műveket a Realme meglehetősen masszív díjazással fogja jutalmazni, akár 10 ezer dollárra is szert lehet tenni ilyen módon, ami nagyjából 3 millió forintos összeget jelent. Ezen felül pedig egy szakmai gyakorlati lehetőséget is kap a Realme-nél.

A verseny eléggé hosszú ideig tart, június 12-ig lehet beküldeni pályaműveket. A háttérképekre globális szavazás keretei között voksolhatnak majd a Realme felhasználók. A végső győzteseket nem a közönség fogja kiválasztani, hanem azok már szakmai döntés alapján kerülnek kiemelésre. A legjobb 200 grafika közül fogja a Realme dizájnereinek csapata eldönteni, hogy melyek érdemesek díjazásra. A zsűriben ott lesz Naoto Fukusawa, a Realme terméktervezési vezetője, Grafflex, az ismert dél-korei grafikus, valamint Madhav Sheth, a Realme vezérigazgatója is mások mellett.

A háttérképeknek a Realme szlogenjéhez, a „Dare to leap”-hez kell valamilyen módon kapcsolódnia. A nyertes pályamunkák kiválasztásakor figyelembe lesz véve a kreativitás, a történetmesélés a központi téma kapcsán, és az adott képnek az alkalmazhatósága is természetesen, ami egy háttérkép esetében nem lehet elhanyagolható.

Galéria megnyitása

„Fiatal márkaként nagy hangsúlyt fektetünk a trendteremtő dizájnra, és szeretnénk a követőinket versnyre ösztönözni, hogy fedezzék fel a vizuális környezetüket és szabadítsák fel művészi képességeiket” – mondta el a kiírás kapcsán Chase Xu, a Realme marketingigazgatója.

Összesen 53 olyan képet fog kiemelni a Realme, amik nyereményben részesülnek. És jelen állás szerint július 21-én lesz kihirdetve a győztesek névsora, ami azt jelenti, hogy a művek kiértékelésére több mint egy hónapot szán a márka.

Ahogy arra már céloztunk fentebb, egyre a Realme már indított egy hasonló kihívást. Akkor több mint 7500 háttérképet küldtek be nemzetközi szinten a felhasználók. Jellemzően kínai pályázatok voltak, de most a Realme azt szeretné elérni, hogy színesebb legyen a mezőny, ezért nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy globális a kiírás. Előre láthatólag több mint százezren szavazhatnak majd a háttérképekre.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap