Népszerű Honor modellekre toppan be az Android 10

A Magic UI 3.0 grafikus felület középkategóriás és 2018-as modellre is elérhetővé válik a mostani frissítési hullámmal.

Népszerű Honor modellekre toppan be az Android 10

A Huawei sokat tesz azért, hogy minél több korábban forgalomba került okostelefonján gondoskodjon az Android 10 biztosításáról. És mivel ezúttal nem a Huawei, hanem a Honor márkajelzés alatt megjelent eszközökről beszélhetünk, a friss Androiddal a Magic UI 3.0 grafikus felhasználói felület kapják meg a készülékek.

A Magic UI 3.0 a Honor V30-on, és néhány egyéb Honor modellen már bizonyított mostanra, és a továbbiakban ez már elérhetővé válik a Honor 20, a Honor 20 Pro, a Honor View 20 és még a Honor 9X okostelefon számára is. A négy készülék frissítését egy közleményben jelentette be a vállalat, és azt nem tette hozzá, hogy mely régiókban indulnak a frissítések, de reményeink szerint a hazai közönség számára is hamar elérhető lesz. A vállalat egységes grafikus felületet nyújt mindegyik készüléken annak érdekében, hogy minél jobb összhangban legyen az eszközök által nyújtott élmény.

A Honor szakemberei a Magic UI 3.0 megalkotásakor nem a nulláról indítottak, hanem az Emotion UI 10.0 grafikus felhasználói felületet vették alapul, ennek megfelelően a legtöbb funkció itt is biztosított lesz, amiket a Huawei nyújt. És még ahhoz tesz hozzá a Honor, például a játékos mód tekintetében.

Galéria megnyitása
Honor 9X

A Magic UI 3.0 kifinomultabban, gördülékenyebben mozog majd az eszközökön, és simább lesz az appok közötti váltás több program egyidejű használata közben. Az új rendszerszintű sötét mód a szemet és az akkut egyszerre tudja kímélni adott környezetben. A Huawei a készülékek közötti összekapcsolódást könnyebbé tette, a friss mobilok már egy érintéssel csatlakoztathatóak lesznek egymáshoz. Gyors fájlátvitel is megoldható lesz így az NFC és a Wi-Fi kihasználásával, de amennyiben ez nincs, QR kóddal és Bluetooth összeköttetéssel is lehet kisebb dokumentumokat mozgatni másik eszközre (Smart Office élmény).

A kamerát ért fejlesztések révén olyan újdonságokkal lehet számolni, mint a valós időben használható szűrők, így a fotókat már az elkészítésük előtt lehet látni, hogy megfelelőek lesznek-e. De a kamera felülete egyébként jelentősen változik, modernebb köntösbe lesz bújtatva, és a zoomolásra szolgáló kezelőszerv folyamatosan láthat lesz. A videózáskor pedig olyan profi eszközöket lehet bevetni a jobb minőség eléréséért, mint az arányokat mutató rács, időzítő és a vízszintjelző.

És büszkén emelte ki a Honor, hogy a Magic UI 3.0 már rendelkezik olyan biztonsági tanúsítvánnyal, mint a CC EAL5+, ami jelenleg az elérhető legmagasabb szintű védelemről tanúskodik mobilokon. És itt számos olyan rutinnal dolgoznak a mobilok, amikkel gondoskodni lehet a személyes adatok megóvásáról. Fontos, hogy ezekben az esetekben nem kell attól tartani, hogy a Google-szolgáltatások kikerülnének a mobilokról. Azok a masinák ugyanis, amik eleve úgy kerültek a boltokba, hogy biztosított volt rajtuk az Play Áruház és minden egyéb, már a továbbiakban is megtarthatják majd az Android 10 felületet.

Az nem derült ki, hogy az Android biztonsági frissítése mennyire aktuális, de reményeink szerint erre is ügyelt a Huawei, illetve a Honor.

A Honor 9X esetében már arról is van információnk, hogy annak az Android 10 és a Magic UI 3.0 frissítése több mint 3,5 GB-os méretet öltött, szóval elképzelhető, hogy a többi készülékre is gigantikus csomagot kell majd letölteni a frissítés előtt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap