Nem túl népszerű a TES: Legends új kliense

A Bethesda magyarázkodásra kényszerült.

Nem túl népszerű a TES: Legends új kliense

Június elején írtunk arról, hogy fejlesztőt vált a The Elder Scrolls: Legends. Ennek megfelelően az eddig a játékon dolgozó Dire Wolf Digital helyét nemrég átvette a Sparkypants Studios, és megérkezett az új kliens is.

A visszajelzések azonban nagyon távol vannak attól, amit a Bethesda és a Sparkypants várhatott. A Redditen és a Bethesda saját fórumán is gombaként szaporodtak a bejegyzések, melyekben az új dizájnt, a színválasztást, az animációkat, az effekteket, a lecserélt szinkront és sok más egyebet kritizáltak a játékosok, de a legnagyobb bajt talán a számtalan bug jelentette. Az egyetlen javulás a töltési időkben látható, a játék most már elsőre elindul, és valamivel gyorsabban is, de ez többek szerint vajmi kevés.

Galéria megnyitása

Akkorára nőtt a felháborodás, hogy a Bethesda külön közleményben volt kénytelen reagálni a kliensfrissítést övező elégedetlenségi hullámra. Ahogy írták, közeledik egy patch számos javítással (ez szeptember 29-én meg is érkezett), illetve utána azonnal készül a következő csomag is. Hozzátették, hogy nem tervezték lezárni a fejlesztést az új kliens kiadásával.

Sajnos a 2.1-es patch azt eredményezte, hogy bár eltűnt néhány grafikai hiba, a játék alaposan belassult sokaknál. A legismertebb Legends-streamerek közül többen (például MattOblivium, Furo, TurqoiseLink) bejelentették, hogy szünetet tartanak, míg nem rendeződik a helyzet.

A Bethesdának tehát főhet a feje, különösen, mivel a nyílt bétában lévő Magic: The Gathering Arena fogadtatása meglehetősen pozitív, a Dire Wolf pedig jön fel az Eternallal. Valószínű, hogy a második patch sem orvosol majd minden gondot, de kérdés az is, mi lesz az új külsővel, és az egyéb elemekkel, amik sokak tetszését finoman szólva sem nyerték el.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap