Nehéz reggel felkelni? Az illatos ébresztőóra segíthet!

Az ötletes újdonság csokoládé, kávé, teafa kivonat, pénz, tengerpart vagy akár friss croissant illattal is ébresztheti tulajdonosát.

Nehéz reggel felkelni? Az illatos ébresztőóra segíthet!

Reggel korán felkelni – még ha feltétlen muszáj is – rettenetesen nehéz: teljesen mindegy, hogy idegesítő csipogásra, vagy éppen kedvenc zenénkre kell kipattannunk az ágyból. Emiatt ahhoz, hogy a szundi gombot ne nyomjuk meg egyszer se, hatalmas önfegyelemre van szükség – de persze ezt sem lehetetlen elérni.

Ha megvan a szükséges akaraterő, választhatunk egy jó ébresztőórát is, ami picivel kellemesebbé teheti a kora reggeli megpróbáltatásokat. Sokféle modell közül lehet csemegézni: az egyik legfrissebb, amely a SensorWake nevet kapta, például egy igazi kuriózum.

A rettentően ötletes és jópofa termék jelenleg éppen a Kickstarteren keres támogatókat, és abszolút nem is áll rosszul, hiszen a gyűjtögetés lezárásáig még 33 nap van hátra, a kitűzött 50 000 dolláros célösszegnek pedig már több mint a fele össze is jött.

Az illatokkal dolgozó ébresztőóra a cserélhető illatpatronoknak köszönhetően nagyon sokféle aromát tud szolgálatba állítani a siker érdekében – csak rajtunk múlik, melyiket választjuk. Az ébresztőóra az előre beállított időpontban egy szellőzőn keresztül bocsátja ki a kiválasztott illatot.

A szakemberek felmérése szerint az emberek 99%-a két percen belül fel is kel az illatra. Aki éppen meg van fázva, és eldugult orra miatt nem érzi az illatokat, vagy éppen nagyon mélyen alszik, az sem késik el elalvás miatt, hiszen az óra három perc elteltével hang alapú ébresztést is bevet. Egyébként akkor, ha az adott illatra időben felébredünk, egy gombbal állíthatjuk le az ébresztési folyamatot.

A SensorWake-hez többféle illatkapszulát is kínálnak majd, ezek a kapszulák pedig sem az egészségre, sem pedig a környezetre nem ártalmasak. A cserélhető, újrahasznosítható kapszulák között kávé, csokoládé, forró croissant, tengerpart, pénz és teafa-kivonat illatú példány egyaránt található. Maga a SensorWake 60 euróba kerül, ha az elsők között támogatjuk a projektet, cserébe kétféle kapszulát is választhatunk hozzá. Hírünk írásakor a 60 eurós ajánlat már elfogyott, de a 80 eurós támogatási opció még él, ami még így is kedvezményes ár.

A SensorWake kiskereskedelmi ára várhatóan 119 euró lesz, ebben az összegben pedig kétféle aromakapszula is benne foglaltatik. Egy-egy aromakapszula ára 8 euró környékén helyezkedhet el, ami két hónapnyi illatos ébresztést jelent.

Aki további részletekre is kíváncsi, vagy éppen a projekt támogatása miatt szeretné felkeresni a kickstarteres oldalt, erre fáradjon.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward