Néhány új iMac és egy új MacBook Pro érkezik?

Az Apple hamarosan bemutatja legújabb iMac konfigurációit, de velük együtt a sokat emlegetett 13 colos MacBook Pro is debütálhat.

Néhány új iMac és egy új MacBook Pro érkezik?

Jön a 13 colos Retina Displayes MacBook Pro

A DigiTimes értesülései szerint a már régóta emlegetett új, 13 colos képátlójú LCD kijelzővel ellátott MacBook Pro szállítása megkezdődött, ami arra enged következtetni, hogy a friss konfiguráció érkezésére már nem kell sokat várnunk. A kisebbik MacBook Pro nagytestvéréhez, a 2199 dolláros modellhez hasonlóan szintén Retina kijelzőt kap, ám az már nem 2880 x 1800 pixeles, hanem „csak” 2560 x 1600 pixeles natív felbontás mellett üzemel majd.

A korábbi pletykák alapján úgy tűnik, hogy a legkisebb MacBook Pro kétmagos Core i5-3520M típusú processzorral, 4 GB-nyi DDR3-1600 MHz-es rendszermemóriával, valamint NAND Flash alapú adattárolóval érkezik. A videó vezérlő szerepét sajnos nem videokártya, hanem a mobil Intel processzorban lapuló HD Graphics 4000-es sorozatú IGP tölti be, de ez a korábbi gyakorlatot elnézve nem is meglepő.

Érkeznek az új iMac-ek is

A DigiTimes ipari forrásai azt is elárulták, hogy az Apple rövidesen piacra dobja Ivy Bridge alapokon nyugvó, a korábbinál fejlettebb LCD kijelzővel szerelt asztali egybegépeit is. A friss iMac-ek közül a belépő szintű és a középkategóriás modellel nincs probléma, ezek szállítása rendben megindulhat, ám a felsőkategóriás példány szállítása késik, aminek a nem megfelelő LCD panel kihozatali arány az oka.

A DigiTimes forrásai sajnos azzal kapcsolatban nem szolgáltak információval, hogy a friss konfigurációk pontosan mikor debütálhatnak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward