Nagyon érdekesen hangzik a Stellaris új kiegészítője

A birodalmak közti kapcsolatokra fog koncentrálni, nagyon részletesen.

Nagyon érdekesen hangzik a Stellaris új kiegészítője

A Paradox bejelentette, hogy Federations néven érkezik a Stellaris új kiegészítője, ami a diplomáciára és kereskedelmi kapcsolatokra fog koncentrálni, alaposan kibővítve és feljavítja a játék ezen részeit. Ami azért örömteli, mert a megjelenéskor sokan pont ezeket a területeket kritizálták, mondván, túl egyszerűre sikerült.

A Föderációk a kezdetek óta a Stellaris részét képezték, így építhettünk kapcsolatokat az önálló birodalmak között. Az eddigi rendszer alapjaiban megmarad, csak most Galaktikus Uniónak hívják majd, az újdonságok pedig ezen felül épülnek majd rá a rendszerre.

Megjelennek például a kutatási együtttműködések a tudományközpontú frakciók számára, valamint a kereskedelmi szövetségek a gazdaságközpontú népek számára. Minél több tagot tudunk bevonzani a szövetségünkbe, és minél inkább fenn tudjuk tartani a kohéziónak nevezett mutatót (ami azt mutatja, hogy a szabályozás tekintetében mennyire tudnak egyetérteni a felek), annál hamarabb léphet szintet a föderációnk és kaphat különböző új perkeket.

A másik újdonság neve a Galaktikus Közösség, ami tulajdonképpen egy Egyesült Nemzetek egyfajta űrbéli megfelelője. Ez azután jöhet létre, hogy minden szomszédos néppel megismerkedtünk, és a galaxis elkezd egyre inkább összekapcsolttá válni. Senkinek nem kötelező csatlakoznia, de aki nem teszi meg, az hűvösebb fogadtatásra talál majd, aki pedig a csatlakozás után kilép, azt pláne nem nézik majd jó szemmel.

A Galaktikus Közösség tagjai bedobhatnak szabályozásokat, amikről a tagságnak szavazni kell. Ezzel kapcsolatban bekerül egy új mutat, a diplomatikus súly: aki nagyobb súllyal rendelkezik, annak nagyobb a szavazóereje, és a felvetett szabályozásai is nagyobb prioritást élveznek majd, de ennek a kiépítése máshol vethet vissza minket, például a katonság vagy a gazdaság területén. Ha egy szabályozás átmegy (például bizonyos alapjogokat adni a munkásoknak), az kötelező érvényű a közösség minden tagja számára.

A kiegészítő egyelőre nem kapott pontos megjelenési dátumot, csak annyi biztos, hogy még idén boltokba kerül.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap