Nagyok lesznek a Final Fantasy VII Remake epizódjai

Yoshinori Kitase szerint minden egyes epizód legalább akkora lesz, mint a Final Fantasy XIII.

Nagyok lesznek a Final Fantasy VII Remake epizódjai

Amikor a Square Enix bejelentette, hogy epizódonként fog megjelenni a régóta várt Final Fantasy VII Remake, sokan nem értették és furcsállták a döntést. Pedig kicsit belegondolva eléggé logikus: ezek a játékok már eljutottak arra a szintre, hogy rengeteg ideig készülnek, és irgalmatlan mennyiségű pénzt kell beléjük pumpálni. Elég csak megnézni, mióta készül a Final Fantasy XV, illetve, hogy meddig fejlesztették a Final Fantasy XIII-at, hogy aztán végül később közvetlen folytatásokkal igyekezzenek visszatermelni a pénzt.

Ezzel együtt érthető, ha a keményvonalas Final Fantasy-rajongók aggódnak az epizódokra darabolás miatt, elvégre egy ilyen jellegű JRPG-től masszív méreteket és hosszúságot várunk el. Yoshinori Kitase, a sorozat producere azonban most arról beszélt, hogy aggodalomra semmi ok, és szerinte valójában sokan félreértették az "epizódos" megjelenést, vagy ők nem fogalmaztak elég tisztán.

Kitase ugyanis elmondta, hogy a cél inkább a Final Fantasy XIII példájának követése, így tehát valójában nem epizódokat kapunk, hanem teljes játékokat. "Gyakorlatilag a sorozat minden darabja egy teljes értékű játék lesz... Ha a Final Fantasy VII Remake-et nézzük, akkor minden egyes rész nagyjából olyan méretű lesz, mint a XIII esetében".

Kitase ezen kívül arról is beszélt, hogy mennyire változik meg a történet és a játék felépítése. Mivel ő maga, valamint Tetsuya Nomura és Kazushige Nojima is dolgozott az eredeti Final Fantasy VII-en, nem érzik úgy, hogy adott esetben ne nyúlhatnának hozzá bármihez - hiszen ők voltak az eredeti alkotók is. Ez azonban Kitase szerint nem jelenti azt, hogy feltétlenül hozzá fognak nyúlni mindenhez.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward