MS: Halo + Fable III DLC-k

Új letölthető tartalmak érkeznek a Halo: Reach-hez és a Fable III-hoz, de jöttek hírek a trilógia PC verziójáról is!

MS: Halo + Fable III DLC-k

Halo: Reach (Xbox 360)

A Microsoft bejelentette, hogy a Defiant térkép pakk március 15-én landol az Xbox Live-on. Hasonlóan a novemberi Noble csomaghoz, ez is 800 MS pontért lesz kapható.

"Reach legendás ütközetének középpontjában 3 új front nyílt - Condemned, Highlands és Unearthed -, melyeken szüntelen folyik az akció Firefight és minden más kompetitív multiplayer módban." - olvashatjuk a kiírást a Major Nelson blogján.

Fable III (PC, Xbox 360)

A legújabb Fable 3 letölthető tartalom 'Traitor's Keep' névre hallgat. 3 új pályát hoz, ezek a Ravenscar Keep, a Clockwork Island és a Godwin Estate. Számos új küldetés és további 250 gamerscore pont vár rátok, ha letöltitek. A DLC március 1-én jön ki, ára 560 MS pont lesz.

A Major Nelson-on megerősítés nyert az is, hogy a PC játékosok végre megkaparinthatják a teljes trilógiát, méghozzá május 19-én (európai dátum). Sokan nagyon régóta várják a játékot, a PC exkluzív hardcore mód és a teljes 3D támogatás talán némi engesztelést nyújt majd ezért.

Ha már Fable, akkor tegyünk említést a Windows Phone 7-es spin-off-ról, a Fable Coin Golf-ról, mely jövő hónapban érkezik. A Coin Golf a népszerű brit kocsmai játékokra alapoz, egy kis extra benne, hogy az itt összegyűjtött aranyatokat átvihetitek az Xbox 360-as vagy PC-s játékba. Kilockolhattok 3 exkluzív fegyvert is, amit a Traitor's Keep DLC-ben használhattok.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward