MP3-akat az éterből, ingyen

Lényegében ezt ígéri az Intempo alkotása, a Rebel, amely lényegében nem más, mint egy igen okos rádió-MP3-ripper, ami a tetszésünk szerinti rádióadóról veszi fel folyamatosan a zenéket, és MP3-formátumban nyomban el is tárolja azokat egy SD vagy MMC-kártyára. Figyelembe véve az átlagos kártyák több GB-s kapacitását és az átlagos MP3-ak néhány MB-os méretét, annak sincs semmi akadálya, hogy akár egész nap menjen és minden zenét rögzítsen.

MP3-akat az éterből, ingyen

Lényegében ezt ígéri az Intempo alkotása, a Rebel, amely lényegében nem más, mint egy igen okos rádió-MP3-ripper, ami a tetszésünk szerinti rádióadóról veszi fel folyamatosan a zenéket, és MP3-formátumban nyomban el is tárolja azokat egy SD vagy MMC-kártyára. Figyelembe véve az átlagos kártyák több GB-s kapacitását és az átlagos MP3-ak néhány MB-os méretét, annak sincs semmi akadálya, hogy akár egész nap menjen, és minden zenét rögzítsen.

Az "okos" jelzőt pedig egyrészt az indokolja, hogy automatikusan kivágja a számokból az esetleges túlbuzgó műsorvezetői belebeszéléseket (plusz természetesen a reklámokkal, hírekkel, időjárással és sportközvetítésekkel sem foglalkozik), és csak a tiszta zenét tartja meg, másrészt pedig az a képessége, hogy "vadászni" is tud a leggyakrabban játszott számokra, és a több rögzített példány közül is ki tudja választani a legjobban sikerült felvételt.

Rendelkezik továbbá USB-porttal, line-in-nel, és fejhallgató-csatlakozóval is. Maga a cég csak a "hiperaktív DJ-k"-et lelövő "zenemintavételi rendszer"-ként emlegeti, bár talán a "RIAA-kiidegelő rendszer" közelebb állna a valósághoz. £69.99 ellenében kapható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward