Monkey Island 2 remake infók

A hamarosan érkező felújított Monkey Island 2-ben végre irányítható lesz Guybrush az analógkarral is, a háromszintű hint (tipp) rendszer az L1-re került, ez annyit tesz, hogy felvillantja a képernyőn levő tárgyakat, amelyekkel lehet valamit kezdeni.

Monkey Island 2 remake infók

A hamarosan érkező felújított Monkey Island 2-ben végre irányítható lesz Guybrush az analóg karral is, a háromszintű hint (tipp) rendszer az L1-re került, ez annyit tesz, hogy felvillantja a képernyőn levő tárgyakat, amelyekkel lehet valamit kezdeni. Az R2 lenyomására feljön egy sugár alakú menü, ami csak azokat az akciókat sorakoztatja fel, amik a legjobban passzolnak az aktuális objektumra, nem pedig az összeset.

Az eddigiek persze a konzol változatokra vonatkoznak, de vannak még itt érdekességek, amik mindenkit érintenek. A Monkey Island 2: Special Edition-ben választhatunk a régi és az új szinkronok közt, vagy ha úgy tetszik úgy ahogy van ki is kapcsolhatjuk azt. A kaland egyes pontjainál végighallgathatjuk Tim Schafer, Ron Gilbert és Dave Grossman audiókommentárját, a játék végigvitele során pedig számos concept artot is kilockolhatunk.

A Monkey Island 2: Specilal Edition július 7-én érkezik Mac-re, PC-re, PSN-re és XBLA-ra. Az iPhone és iPad verziók nyár végére várhatók. Az első rész remake-je 800 MS pontért megy az XBLA-n.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward