MMO hírek: WoW, AoC, LotRO

Word of Warcraft account összevonás, Age of Conan trial, Lord of the Rings Online: Siege of Mirkwood árak.

MMO hírek: WoW, AoC, LotRO

World of Warcraft

A Blizzard megadott egy végső határidőt, ameddig az összes World of Warcraft játékosnak össze kell vonnia az accountját a Battle.net-es új accounttal. Ez a dátum november 11-e Észak-Amerikában, illetve november 12-e nálunk Európában.

Mint azt korábban is megírtuk, az új Bnettel egységesen az összes Blizz játékba bejelentkezhetünk (WoW, Starcraft II, Diablo III), innen lesz elérhető a Blizzard Store és itt jelentkezhetünk majd az eljövendő béta tesztekre. Ezenkívül számos közösségi funkciója is lesz: chat, achievementek tárolása és összehasonlítása, ismerős listák (játékok közt). Segítségével lehetséges lesz majd más szerverek játékosaival chatelni WoW-ban (nem csak BG-n). A szolgáltatás legérdekesebb funkciói majd a StarCraft II indulásakor jönnek be jövőre.

Az account összevonásért a WoW játékosok egy kis pingvin petet kapnak ajándékba (azok is megkapják, akik már korábban megejtették a dolgot).

[bold]Age of Conan

[/bold]

A hoppon maradt érdeklődők legnagyobb örömére végre újra elindították a trial lehetőséget a Funcom MMOjában. A próbaccount 7 nap kalandozást tesz lehetővé Hyboriában, mindössze annyi megkötéssel, hogy nem kereskedhetünk közvetlenül a játékosokkal (AH-t használhatunk), nem használhatjuk a leveles ládát és csak a publikus csatornákon csetelhetünk. Aki úgy dönt, hogy kipróbálja, készüljön fel egy igencsak méretes kliens letöltésére. Ezzel persze nem akarunk senkit elijeszteni, az Age of Conan mindenképp megér egy próbát.

Lord of the Rings Online

A Codemasters megállapította a küszöbön lévő digitális mini-kiegészítő, a 'Sige of Mirkwood' árát. Az alap verzió 19.99 euró/19.99 dollár lesz. Aki előrendeli, az kap mellé egy ingyenes gyorsaságnövelő buffot adó köpenyt. A speciális változat 27.99 euróért (kint ez is 20 dollárért megy majd...) már tartalmazza az 'Adventurer's Pack'-ot is, amely mindössze annyit tesz, hogy közös bank hellyel áldja meg karaktereinket, illetve kapunk még néhány karakter helyet az accountunkra.

Magyarán szólva rájöttek hogy túl sok örökös accountot adtak el és már alig fizet valaki havidíjat. Így ilyen kis "trükkökkel" nyúlnak ismét pénztárcáink mélyére.

A Codemasters az új kiegészítővel együtt kiad kétféle Platinum pakkot is. Az alap verzió tartalmazza az alapjátékot, a Mines of Moriát és a Mirkwoodot (+köpeny), ára pedig 39.99 euró lesz. A speciális változat, ami tartalmazza az Adventurer's packot, 49.99 euró. Ez utóbbihoz ajándékba jár még egy hátas is a köpeny mellett. Hivatalos honlaphoz katt.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward