Mirror's Edge: Trilógia lesz, vagy akár sorozat

A Mirror's Edge is csatlakozik azon játékok listájához, amelyekből trilógiát akarnak készíteni (így például Mass Effect, Too Human).

Mirror's Edge: Trilógia lesz, vagy akár sorozat

A Mirror's Edge is csatlakozik azon játékok listájához, amelyekből trilógiát akarnak készíteni (így például Mass Effect, Too Human).

Biztosak a dolgukban az Electronic Arts-nál hiszen már az első játék kijövetele előtt ilyen nagyszabású terveik vannak. Kicsit pimasz húzásnak tűnik, de ha jól meggondoljuk, manapság már annyira nem is ritkák az ilyen előre megtervezett trilógiák (amelyek általában jobban is szoktak sikerülni, mint azon játékok folytatásai ahol csak a nagy bevétel miatt szülik meg a következő részt). Owen O'Brien, az EA Dice vezető producere azt nyilatkozta, hogy a világ amit a Mirror's Edge-hez terveztek bőven túlnőhet akár egy trilógián is.

"A történet, amit jelenleg elkezdtünk egy három történetből álló sorozat. Ez az első három rész Faith-ről szól. Az Ő tapasztalatairól és élményeiről ebben a világban." - nyilatkozta egy videó interjúban O'Brien.

Nem kell túlzottan éles ész, hogy a nyilatkozatából kitaláljuk, hogy a Mirror's Edge-el kapcsolatban más terveket is dédelgetnek. Könnyen lehet akár, hogy egy másik szereplőre fókuszálnak rá, több lehetőség is van. (A Mirror's Edge fejlesztésének legelején még nem is volt eldöntve, hogy Faith lesz a főszereplő, csak nagyon megfogta a készítőket a karakter. Így alakult, hogy végül köré építették a játékot.)

"Úgy gondolom, hogy a világ amit alkottunk, a város, a kultúra, a környezet nagyon érdekesre sikeredett, mondhatni érdekesebbre mint bármely egyedülálló történet." Reméljük O'Brien úrnak igaza lesz, az eddigiek alapján minket is meggyőzött...

Ha valaki már nem emlékezne a játékra és érdekli, tekintse meg korábbi összefoglalónkat róla. Klikk!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward