Mirror's Edge letölthető tartalom

Hamarosan jön az első DLC a Mirror's Edgehez (PS3, X360), az EA forradalmi "free running" játékához. A tartalom a "Pure Time Trial" nevet viseli, melyből kitalálható, hogy nem lesz benne sztori tartalom. A kis kiegészítő 8 új kiválóan megtervezett pályát hoz majd be, a megunhatatlan time trial-okhoz.

Mirror's Edge letölthető tartalom

Hamarosan jön az első DLC a Mirror's Edgehez (PS3, X360), az EA forradalmi "free running" játékához. A tartalom a "Pure Time Trial" nevet viseli, melyből kitalálható, hogy nem lesz benne adalék a történethez. A kis kiegészítő 8 új kiválóan megtervezett pályát hoz majd be a megunhatatlan time trial-okhoz.

A játék vibráló, dinamikus, és jól játszható pályái nagyszerű kihívást nyújtanak ebben a módban. Megemlítendő az is, hogy mindemellett el tudták érni azt is, hogy a pályák változatosak legyenek. Reméljük ez alól a 8 új terep sem lesz kivétel (valahogy fenn kell tartani az érdeklődést a következő részig). Aki megvette a Mirror's Edge-et, szinte biztosan nem unja meg a single player rész könnyed 6-10 órás végigvitele után és még többet akar (ha valaki belekezd a single módba, az számítson rá, hogy odaragad amíg végig nem viszi a játékot! :) ).

IGN Time Trial tippek:

                                      

Összefoglalva a time trial mód hosszú távú szórakozást tud még nyújtani azoknak akik szeretik a kihívást és rászánják az időt minden egérút felfedezésére és azok használatának tökélyre vitelére!

A "Pure Time Trial" pack 2009 januárjára várható (reméljük a PC verzióba már eleve benne lesz, amit szintén januárra várunk!).

Mirror's Edge music video:

                                     

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward