Minden van a Watch Dogs 2 új játékmenet-videójában

Hekkerkedés, autóvezetés, drónok – amit csak akartok.

Minden van a Watch Dogs 2 új játékmenet-videójában

A Watch Dogs 2 első nyílt világú, teljesen szabad játékmenetű felvételén a San Francisco-i öböl környékének egy kis részét járjuk be, miközben működés közben vehetjük szemügyre a játékban végezhető különböző tevékenységeket és egyéb jellemzőket, köztük a hekkerkedést, az autóvezetést, a drónokat, a különböző testreszabhatósági lehetőségeket és sok minden mást.

A város remekül fest és láthatóan rengeteg a tennivaló. Az autóvezetés élményét egyébként szeretnék nagymértékben fejleszteni az első részhez képest, ehhez az Egyesült Királyságban tanyázó Ubisoft Reflections stúdiónak, a Driver-sorozat készítőinek segítségét is igénybe vették.

A trailerben láthatunk egy kis online többjátékos mókát is, valamint betekintést kapunk az új fejvadász játékmódba. A rendőrség által keresett játékosok szintén fejvadász-célpontok lehetnek, egészen addig, míg az általuk elkövetett bűntény – vagyis a hajsza utánuk – le nem zárul. Akár három játékos is összefoghat, hogy segítsen elkapni és megölni azt az egyet, aki az adott esetben a tettes szerepét tölti be. Ahogy a narrátor, Colin Graham elmagyarázza, a vérdíjak kitűzése egy, a játékmenetbe észrevétlenül belesimuló PvP-esemény, melyet a játékstílusunk és a rendőrséggel való kapcsolatunk aktivál. Ha olyan típusú karaktert alakítunk, aki sokszor kerül összeütközésbe a törvény embereivel, nagyobb eséllyel tűznek majd ki vérdíjat a fejünkre.

A Watch Dogs 2 november 15-én jelenik meg.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward