Minden, ami a második Ubisoft Forwardon történt

A régóta pletykált Herceg is visszatér.

Minden, ami a második Ubisoft Forwardon történt

Botrányoktól mentesen kezdődött az idén már második Ubisoft Forward, ahol a francia kiadó több érdekes képanyagot és információt is megosztott velünk a jövőbeli címeiről.

Az első játék a görög mitológiára épülő Immortals Fenyx Rising, ami még idén december 3-án fog érkezni Epic Games-re, Stadia-ra, PS4-re, PS5-re, Xbox Series X-re, Xbox One ra, Nintendo Switch-re és Uplay-re.

Az eredetileg Gods & Monsters-re keresztelt játék új nevet kapott és külső nézetből fogjuk irányítani az akció kalandjátékban résztvevő, egyedileg megalkotott főhősünket. Célunk az lesz, hogy megmentsük az olimposzi isteneket, az eseményeket pedig Prometheus és Zeusz fogja narrálni számunkra, hogy egyedi megközelítésből ismerjük meg a világot.

A nyílt világ több régióra lesz leosztva, ahol különböző isteneknek kell majd segítenünk, az egész terep pedig már a játék elejétől kezdve szabadon bejárható lesz.

A régóta pletykált Prince of Persia The Sands of Time visszatér és a Ubisoftnál nem álltak meg egy HD textúra pakkos kiadással, úgy döntöttek, hogy Remake-t készítenek a valaha készült egyik legjobb epizódból.

A történet és a dialógusok hűek maradnak az eredeti műhöz, Vizier ráveszi a Herceget, hogy döfje a nemrég szerzett Idő Tőrét a Homokórába, ám ez hamar az egész város vesztét okozza.

A játékot egy indiai Ubisoft stúdió készíti és sikerült megnyerniük az eredeti Herceget alakító színészt, akinek szerencsére semmit nem változott az idők folyamán a hangja. A Prince of Persia The Sands of Time Remake 2021. január 21-én érkezik Epic Games Store-ba, PS4-re, Xbox One-ra és Ubisoft Store-ba.

Ismét szóba került a Hyperscape játék, a bemutatóban pedig látványos kivégzéseket láthattunk Twitch streamerektől. Az összeállítás alapján a játék több milliós táborral rendelkezik és több ezer tartalomkészítő játszik vele nap mint nap.

2021 nyarára a Ubisoft egy elég fontos eseményt, konkrétan egy világkupát tervez a Rainbow Six Siege-nek, amin több, mint 45 ország vehet majd részt.

A játék új szezonja időközben el is indult, így mostantól játszható karakterként bevethető Sam Fisher is. Bejelentették továbbá, hogy a következő generációs konzolokra mindenki ingyen frissítheti a játékot, így a 4K-s játékmenet 120 FPS mellett mindenki számára szabadon elérhetővé válik.

A Beat ’em Up klasszikus, Scott Pilgrim is visszatér a 10 éves évforduló alkalmából. A Complete Edition Stadia-ra, Uplay-re, Nintendo Switch-re, PS4-re és Xbox One-ra érkezik az ünnepi szezonban.

A Watch Dogs Legions ezúttal a zene oldaláról lett bemutatva és a fejlesztők meséltek arról, hogy mennyire fontos a megfelelő muzsika a világba való beleélés szempontjából. A megfelelő minőségű hangulatért a brit Stormzy-t szerződtették le, hogy lépjen fel a Legions virtuális klubtermeiben.

A játékban az egész várost behálózhatjuk a szervezetünkbe, mindenki egyedi képességekkel fog rendelkezni, de ami talán a legfontosabb, a sorozat eredeti főszereplője, Aiden visszatér, hogy rendet tegyen Londonban, a szezonbérlet részeként pedig egy teljesen egyedi küldetéssorozattal is rendelkezni fog.

A játék október 29-én fog megérkezni.

A Riders Republic a Ubisoft vadonatúj játéka lesz, ami egy masszív multiplayer cím az extrém sportok szerelmeseinek.

A játékban snowboardok, jet pack-ek, sílécek, BMX-ek és sok más eszközt meglovagolva hülyülhetünk vagy versenyezhetünk majd a valós GPS adatok alapján elkészített helyszíneken barátainkkal vagy idegenekkel.

Ennyi lett volna tehát a Ubisoft Forward, ami bár rendelkezett érdekes játékokkal, kétségtelen, hogy ennél jóval többet vártunk tőle, hiszen se a Hercegnek, se Sam Fishernek nem hoztak számunkra új kalandokat.

Viszont a pletykák szerint eleve VR játékként térne vissza az említett két szereplő, nem elképzelhetetlen tehát, hogy a jövő héten esedékes Facebook Connecten mégis csak találkozhatunk majd velük.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap