Shop menü

MICROSOFT XBOX SERIES S TOASTER – JÁTÉKKONZOLT IDÉZŐ KENYÉRPIRÍTÓ, AMI XBOX LOGÓVAL LÁTJA EL A PIRÍTÓST

Nem, ez nem egy április elsejére időzített tréfa, megvásárolható termékről van szó.
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Microsoft Xbox Series S Toaster – Játékkonzolt idéző kenyérpirító, ami Xbox logóval látja el a pirítóst

A Microsoft csapata egy meglepő újdonsággal rukkolt elő a minap: készítettek egy, az Xbox Series S játékkonzol dizájnjára hajazó kenyérpirítót, ami kifejezetten jól néz ki, extra funkcióként pedig még Xbox logót is képes billogozni a pirotós felületére, így alaposan feldobhatja a gamerek reggelijét vagy vacsoráját. Az újdonság igazán üde színfolt lesz a kenyérpirítók piacán, már amennyiben globálisan is elérhetővé teszik.

Galéria megnyitása

A vállalat korábban már bemutatott egy Xbox dizájnnal rendelkező hűtőszekrényt, amiről eleinte úgy tűnt, csak április elsejei tréfáról van szó, ám később kiderült, az Xbox Mini Fridge mégis elérhetővé vált kereskedelmi forgalomban. A kenyérpirító szintén tréfának tűnhet elsőre, ám azt már most is lehet kapni néhol, például az amerikai WalMart kínálatában, ahol 39,99 dolláros áron találkozhatunk vele.

Galéria megnyitása

Az Xbox Series S játékkonzol dizájnját használó kenyérpirító egy nagyobb vagy két kisebb szelet kenyeret fogad, ezeket segít középre is igazítani annak érdekében, hogy később, a pirítás során elkészülő logó is jó helyre kerülhessen. A pirítás „erősségét”, vagyis a pirított kenyér színárnyalatát 6 szinten lehet módosítani, ízlésünknek megfelelően, a kész szelet pedig automatikusan felugrik, ha véget ért a pirítás folyamata, így azonnal fogyasztható.

Galéria megnyitása

A szerkezet alján természetesen kivehető morzsatálcát is kialakítottak a könnyebb tisztíthatóság érdekében, valamint LED alap visszaszámláló is rendelkezésre áll, hogy tudjuk, mennyit kell még várni az Xbox logóval ellátott különlegességre. Amennyiben már nem szeretnénk tovább várni, vagy csak éppen kitapasztaltuk, pontosan mennyi idő után lesz igazán jó a pirítós, a „cancel” gomb megnyomásával manuálisan is leállítható a folyamat. A termék rendelkezik baguette/bagett támogatással, illetve a fagyasztóból kivett kenyér pirítását segítő móddal is.

Galéria megnyitása

A pofás kis kenyérpirító 381 milliméter hosszú, 193 milliméter magas és 117 milliméter széles, tömege nagyjából 1360 gramm. Az egy év jótállással elérhető termék 39,99 dolláros áron kapható, de egyelőre csak az Amerikai Egyesült Államok területén.

Galéria megnyitása

Arról nincs hír, a későbbiekben egyéb régiókban is elérhetővé válhat-e az Xbox Series S Toaster, és ha igen, nagyjából mikor.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére